BOMBER

Η ψυχολόγος που δεν ήταν ψυχολόγος και οι Μασόνοι - Πόσα κιλά τρέλα κουβαλάμε τελικά;

Η ψυχολόγος που δεν ήταν ψυχολόγος και οι Μασόνοι - Πόσα κιλά τρέλα κουβαλάμε τελικά;

Παρακολουθώ τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές και βλέπω ότι ασχολούνται νυχθημερόν με μια κυρία «ψυχολόγα» η οποία τελικά δεν είναι «ψυχολόγα» αλλά είναι μαία και μασόνος.

Και τελικά είναι να λες: «καλύτερα να πάρουμε τα βουνά». Ο τόπος συγκλονίζεται καθημερινά από εγκλήματα, ληστείες, ξυλοδαρμούς, νεκρούς από την πανδημία και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έχουν κάνει focus στην κυρία υπνωτίστρια η οποία ήταν λέει στο Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα και τη φωνάζανε «μαμή» και ήταν μαία και μετά ανακάλυψαν ότι δεν ήταν γιατρός και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρει…

Και να σου σε ζωντανή σύνδεση ο Μασόνος 33ου βαθμού, ο Μεγάλος Διδάσκαλος να μας λέει ότι «ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ’ έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των ”Δελφών”, οι οποίοι την αποκαλούσαν… μαμή».

Και τι μας νοιάζουν όλα αυτά ρε αδέρφια;

Βρήκατε ευκαιρία να μας κάνετε διαφήμιση στους μασόνους και στις στοές; Έλεος δηλαδή.

Έχει γίνει ένα αποτρόπαιο έγκλημα, δολοφονήθηκε μια 20χρονη μητέρα ενός μικρού παιδιού και τα κανάλια μας έχουν πρήξει τα συκώτια με την κυρία ψυχολόγα αν ήταν 33ου ή 32ου βαθμού και τον κακό τους τον καιρό.

Τι προσφέρει στην ενημέρωση του ελληνικού λαού όλη αυτή η σαπουνόπερα ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Αντί να κοιτάξουν να εξιχνιάσουν τα εγκλήματα και να περιορίσουν την ωμή βία που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία μας διαφημίζουν τους σαλτιμπάγκους με τα σιρίτια και τις Μεγάλες Στοές.

Ανυπομονώ να δω πόσο χαμηλά θα πέσουν ορισμένοι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεαρός χαστούκισε τον Εμανουέλ Μακρόν: Απομάκρυναν τον Γάλλο πρόεδρο οι άνδρες της ασφάλειας