BOMBER

Εισαγόμενη εγκληματικότητα: Τα είχαμε χύμα, μας ήρθανε και τσουβαλάτα

Εισαγόμενη εγκληματικότητα: Τα είχαμε χύμα, μας ήρθανε και τσουβαλάτα

Δεν μας έφτανε το οργανωμένο έγκλημα, οι συζυγοκτονίες και ο παπα-βιτριόλης, έχουμε και το ακραίο και άγριο εισαγόμενο έγκλημα με αλλοδαπους βιαστές και δολοφόνους 

Τελευταίο περισταστικό που προκαλεί στην κυριολεξία ανατριχίλα: Τέσσερις Πακιστανοί άρπαξαν και βίασαν 25χρονη κοπέλα, η οποία μάλιστα όπως όλα δείχνουν είναι έγκυος!

Όλα έγιναν το ξημέρωμα της Τετάρτης 23/06/2021, όταν το κουαρτέτο της διαστροφής, προσέγγισε την κοπέλα, την έβαλαν σε ταξί και στη συνέχεια την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν.

Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές.

Τρεις απο αυτούς, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών συνελήφθησαν απο την ΟΠΚΕ, ενώ αναζητείται ο τέταρτος της παρέας - Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δήλωσε στην Αστυνομία ότι βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια φρίκη έλαβε χώρα πριν απο λίγες ημέρες στα Πετράλωνα όταν αποκαλύψθηκε ότι ένας 35χρονος Βούλγαρος ξυλοκόπησε άγρια και βίασε μια 50χρονη καθαρίστρια. Και σα να μην έφτανε μόνο αυτό, αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ο διεστραμμένος Βούλγαρος είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Μιλάμε δηλαδή για διατροφικές καταστάσεις οι οποίες έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και το πρόβλημα δεν είναι φυλετικό. Είναι ουσιαστικό, διότι ένα μεγάλο μέρος όλων αυτών των εισαγώμενων εγκληματιών κυκλοφορούν χωρίς ταυτοποίηση στοιχείων και κατά συνέπεια είναι «αόρατοι» για τις αρχές.

Ο μόνος τρόπος για να συλληφθούν είναι να ειδοποιηθεί επ' αυτοφώρω η αστυνομία την ώρα της τέλεσης του εγκλήματος, κάτι εξόχως δύσκολο.

Θυμίζω ότι πριν από λίγες εβδομάδες ομάδα Πακιστανών, επιτέθηκαν σε 25χρονη κοπέλα σε παραλία της Αγίας Μαρίνας και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα!

Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει απο τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου και μιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω.

Θέλετε να πάμε παρακάτω;

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης (06/04) στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων 46χρονος Πακιστανός για το αδίκημα του βιασμού και της ληστείας κατά συναυτουργία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς από κοινού με έτερο συνεργό του προσέγγισαν 17χρονο πακιστανικής καταγωγής και με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας τον οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Εκεί με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον εξανάγκασαν σε γενετήσιες πράξεις ενώ του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Δεν πρόκειται δηλαδή για μεμονωμένα περιστατικά, αλλά για μπαράζ καθημερινών επιθέσεων, όπου οι αλλοδαποί δράστες είναι αόρατοι για τις αρχές. Δεν υπάρχουν ούτε έγγραφα, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, ούτε φάκελοι για αυτούς τους ανθρώπους.

Θα συνεχίσουν όλοι αυτοί να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς χαρτιά;

Ποιος ή ποιοι τους έχουν πει ότι η Ελλάδα είναι ο «παράδεισος» της παρανομίας;

Θα συνεχίσουν να σουλατσάρουν, να λιάζονται, να βιάζουν, να σκοτώνουν στη χώρα μας χωρίς να ξέρουμε ποιοι είναι, από που έρχονται και τι θέλουν επιτέλους εδώ;

Εδώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους εγχώριους, ημεδαπούς εγκληματίες, θα έχουμε και τον βραχνά των εισαγόμενων;

Αλλά ακόμα και για αυτούς που πλέον έχουν νομιμοποιητικά χαρτιά για παραμονή στη χώρα, ίσως θα έπρεπε να ανοίξει μία συζήτηση για τον έλεγχο αυτών των εγγράφων.

Με ποιο τρόπο και πότε τα πήραν; Και αν βρεθούν παρανομίες στην απόκτησή τους, τότε να ακυρωθούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός στον Άγιο Παντελεήμονα: «Αφήστε με, αφήστε με» φώναζε η 25χρονη στους τέσσερις βιαστές της