BOMBER

Σύλληψη Χρήστου Παππά: Τι έψαχνε στα σκουπίδια η αντιτρομοκρατική;

Σύλληψη Χρήστου Παππά: Τι έψαχνε στα σκουπίδια η αντιτρομοκρατική;

Όλα τα σενάρια για τον Παππά της Χρυσής Αυγής τα είχαμε ακούσει και τα είχαμε διαβάσει, αλλά ότι θα έψαχναν ακόμα και στα σκουπίδια οι αστυνομικοί αυτό είναι από τα... άγραφα 

Η πληροφορία για το κρησφύγετό του στην περιοχή του Ζωγράφου έφτασε στην Αντιτρομοκρατική τις τελευταίες ημέρες και οργανώθηκε μυστική επιχείρηση παρακολούθησης του διαμερίσματος.

Κανείς δεν ήταν σίγουρος ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο Χρήστος Παππάς και γι' αυτό το λόγο ξεκίνησε η παρακολούθηση του σπιτιού με όλους τους τρόπους και χωρίς να υπάρξει αναστάτωση στη γειτονιά κάτι που ενδεχομένως να τίναζε στον αέρα την επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί μάλιστα έκαναν φύλλο και φτερό τα σκουπίδια που πετούσε η 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα που τον έκρυβε στο σπίτι της για να βρουν κάποιο στοιχείο ή κάποιο χειρόγραφο που θα μαρτυρούσε ότι μέσα στην οικία κρυβόταν ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Τελικώς οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να εντοπίσουν στα σκουπίδια ίχνη από αποτυπώματα του Παππά και στη συνέχεια πήραν το πράσινο φως να κάνουν την έφοδο όπου και τον συνέλαβαν την ώρα που έτρωγε.

Είναι προφανές ότι η όλη επιχείρηση δίνει ένα μπόνους εμπιστοσύνης στο κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και ταυτόχρονα καταρρίπτει όλα τα σενάρια που ήθελαν τον Παππά να έχει διαφύγει στην Αλβανία ή σε κάποια χώρα της Βαλκανικής.

Αν και για να σας πω την αλήθεια, αυτό δεν το είχε πιστέψει, ούτε το είχε υιοθετήσει ποτέ η αστυνομία. Ήξεραν δηλαδή εξ' αρχής ότι ο Χρήστος Παππάς δεν είχε προλάβει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Αυτές είναι οι 10 περιοχές στις οποίες έχει εντοπιστεί κρούσμα στην Ελλάδα