BOMBER

Ο Γιώργος ο «σωτήρας», ο αντεξουσιαστής...

Ο Γιώργος ο «σωτήρας», ο αντεξουσιαστής...
ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS - Φωτογραφία αρχείου

Λίγα 24ωρα πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει να πολιτεύεται υπό το κράτος του πανικού πετώντας απίστευτες ατάκες ότι είναι έμπειρος και ότι συγκρούεται με... συμφέροντα

Όσοι νομίζετε ότι τα έχετε δει και τα έχετε ακούσει όλα, πέφτετε έξω. Ο άνθρωπος που διέλυσε την Ελλάδα βαθμολογέι τον εαυτό του ως «σωτήρα» της χώρας και ως έμπειρο πολιτικό, ενώ αναφέρει πως τον πολεμάνε τα συμφέροντα! Μιλάμε για πρωτοφανή ιλαροτραγωδία. «Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Τι έχει κάνει», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, θέλοντας να πείσει ότι έχει προσφέρει έργο.

Η ατάκα του ότι: «Δεν μπορούσα να βλέπω την ψυχή του ΠΑΣΟΚ να χάνεται σε μία πελατειακή λογική. Ήθελα να σώσω την ψυχή της παράταξης», σπάει ταμεία. Απάντησε μάλιστα και σε όσους ζήτησαν να παραιτηθεί και να μην πάει στον β' γύρο. «Αυτό παραβιάζει τη δημοκρατική διαδικασία. Έχω ακούσει πολλές φορές όταν συγκρούομαι με συμφέροντα ότι πρέπει να παραιτηθώ. Δεν είμαι βολικός», ανέφερε.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Γιώργος συγκρούεται με τα συμφέροντα; Ποιος; Ο Γιώργος. Καταλάβατε λοιπόν τι σουρεάλ καταστάσεις ζούμε σε αυτή τη χώρα. Ο ΓΑΠ που βγήκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός με το πουσάρισμα των επιχειρηματικών συμφερόντων να αυτολανσάρεται ως σωτήρας της χώρας και ως κυνηγημένος των διαπλεκομένων συμφερόντων.

Είναι αυτός που παλιά μας έλεγε ότι είναι αντεξουσιαστής στην εξουσία. Γεια σου Γιώργο αντάρτη!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ήταν ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη που αυτοκτόνησε - «Ράγισε» καρδιές το αντίο του Μουκίδη

Ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου - Συνελήφθη ο δράστης

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Η Φάρμα: «Έκαψε» το αγρόκτημα με το μπάνιο της η Κρίστυ Λυκοπούλου (video)