GOSSIP

«Ο Παναγιωτόπουλος πάει στις ταβέρνες, εγώ δεν μπορώ να κάνω μια σχέση», λέει η καταγγέλλουσα

Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στο Μεξικό φέρεται να έχει ταξιδέψει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.
Glomex/Mega

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι ζήτησε η δικηγόρος της 30χρονης που έχει καταγγείλει τον πρώην συνεργάτη του Ράδιο Αρβύλα και τι δήλωσε σε εφημερίδα για την περιπέτεια που βιώνει από τη στιγμή της αποκάλυψης του revenge porn.

Με επιστολή που έστειλε σε όλα τα μέσα η δικηγόρος Αντιγόνη Πιρλή, η οποία εκπροσωπεί την 30χρονη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, επιχειρεί να διαφυλάξει την ιδιωτικότητά της και να πάρει από πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η οικογένεια της καταγγέλλουσας, όπως και η ίδια, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα και για το πώς έχει παρουσιαστεί η ίδια. Μάλιστα, ήταν έξαλλη για δηλώσεις που δεν έκανε και που δημοσιοποιήθηκαν από αρκετά μέσα ενημέρωσης. Σε επιστολή που έστειλε η δικηγόρος της, ζήτησε από τον Τύπο να μην προχωρήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της, να μην δημοσιεύεται αναλυτικά το περιεχόμενο της δικογραφίας και τέλος, να μην παρενοχλείται ούτε η ίδια, ούτε η δικηγόρος της και ο περίγυρός της.

Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ωστόσο, η 30χρονη έχει κάνει κάποιες δηλώσεις – χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της – και σε αυτές φαίνεται ότι είναι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. «Ο Παναγιωτόπουλος είναι πολύ καλύτερα από εμένα, βγαίνει και πάει στις ταβέρνες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ όπως τόνισε η ίδια δεν μπορεί να κάνει μια φυσιολογική σχέση από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι οι προσωπικές στιγμές που είχαν βιντεοσκοπήσει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η ίδια, ανέφερε και το πώς έμαθε για τη δημοσίευση των επίμαχων βίντεο. «Μια φίλη μου με αναγνώρισε και με ενημέρωσε. Αν δεν το είχα ανακαλύψει, θα το είχε κάνει και σε άλλες γυναίκες», σχολίασε και αποκάλυψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε στο κινητό και τον υπολογιστή του, βίντεο και φωτογραφίες από δεκάδες γυναίκες. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα έκανε γνωστό πως ο ίδιος την είχε προσεγγίσει για να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός και την προσκάλεσε στην Αλόννησο, όπου «πήγα γιατί ήθελα πραγματικά να έχει μετανιώσει».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Χαμογέλα και πάλι!», ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εχτές εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Διακοπή της κυκλοφορίας σε Αχαρνών, λεωφόρο Φυλής και Πάρνηθα λόγω χιονιά

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του (video)

The Bachelor: Το πρώτο μήνυμα του Αλέξη Παππά και η αναφορά στην αγαπημένη του Αθηνά (photo)

Αθηνά New York: Το Instagram της νικήτριας του «The Bachelor» είναι… κόλαση (photos)