BOMBER

Ο σουλτάνος βρίσκει και τα κάνει…

Ο σουλτάνος βρίσκει και τα κάνει…
Ο Ερντογάν γλεντάει το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ

Ο Ερντογάν γλεντάει το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει… Οι μεγάλες δυνάμεις εξακολουθούν να του χαϊδεύουν τ’ αυτιά παρά το γεγονός ότι δημιουργεί σοβαρά ρήγματα στη συνοχή της Συμμαχίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε τη Δευτέρα, ότι δεν θα εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με τον Αλγερινό πρόεδρο.

Σύμφωνα μάλιστα με το Anadolu, o Τούρκος πρόεδρος τόνισε επίσης ότι «οι διπλωμάτες από τη Φινλανδία και τη Σουηδία δεν χρειάζεται να «μπουν στον κόπο» να ταξιδέψουν στην Τουρκία, προκειμένου να πείσουν την Άγκυρα να εγκρίνει τα αιτήματα ένταξής τους στη Συμμαχία».

Προφανώς αν δεν του είχαν δώσει το ελεύθερο οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να απευθύνεται με ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και είναι «πλανητάρχης» της Μεσογείου και της Ευρώπης.

Τώρα βέβαια για να λέμε και την αλήθεια οι «μεγάλες δυνάμεις» πληρώνουν τον Ερντογάν που οι ίδιες έφτιαξαν για να δημιουργήσουν σε πρώτη φάση πρόβλημα στον Πούτιν.

Για κάποια χρόνια ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας ήταν το καλό παιδί των Αμερικανών και το συνεταιράκι των Γερμανών για να προσεταιριστεί την Ρωσία

Μόνο που ο σουλτάνος ο μεγαλοπρεπής τώρα τους πούλησε και κάνει τις δουλειές του με τους Ρώσους. Προφανώς όλοι οι παραπάνω του υποσχέθηκαν πολλά, κάποια εκ των οποίων θα έχουν σχέση και με την Ελλάδα. Τώρα που κατάλαβαν πρέπει να τον σταματήσουν. Δύσκολο γιατί ο τύπος έχει πάρει φόρα από μακριά και μπροστά του έχει κατηφόρα.