Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πιέζουν το Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει ξεκάθαρη θέση ποιον θέλει για πρωθυπουργό σε περίπτωση που προκύψουν κυβερνήσεις συνεργασιών.
Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης
1'

Στο ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν να πουν ονόματα και επαναλαμβάνουν επίμονα «ούτε Μητσοτάκη, ούτε Τσίπρα». Υπάρχει άραγε κάποιο άλλο πρόσωπο που θα ήθελαν στο ΠΑΣΟΚ; Το ρεπορτάζ λέει όχι.

Τα πράγματα είναι πιο απλά και όχι τόσο σύνθετα όσο κάποιοι ενδεχομένως εκτιμούν. Αργά αλλά σταθερά ο Νίκος Ανδρουλάκης χτίζει το προσωπικό του ηγετικό προφίλ, για να μπορέσει κάποια στιγμή να πει καθαρά: «Εγώ για πρωθυπουργός».

Προφανώς και δεν βιάζεται να πει κάτι τέτοιο σε αυτό το πολιτικό timing. Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι χρειάζεται να ωριμάσουν κι άλλο οι συνθήκες για να βγει μπροστά με αυτό το αφήγημα, όμως αυτή είναι η αλήθεια.

Άλλο πρόσωπο δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε. Το πότε θα βγει μπροστά ο Ανδρουλάκης θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της 1ης κάλπης.

Πόσο κοντά θα είναι τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς μην περιμένετε να προτείνει κάποιον άλλο για πρωθυπουργό...

Η έκπληξη θα είναι ο ίδιος ο Ανδρουλάκης, αν και εφόσον βεβαίως αποφασίσει κάτι τέτοιο ο λαός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή