BOMBER

«Ξέχασα τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο» δεν υπάρχει – Υπάρχει το: «δεν κάνω για γονιός»

«Ξέχασα τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο» δεν υπάρχει – Υπάρχει το: «δεν κάνω για γονιός»
Pixabay

Με συγχωρείται αλλά η δικαιολογία κλείδωσα τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο και πήγα να φάω σουβλάκια δεν πείθει κανέναν και απορώ πώς άφησαν ελεύθερους αυτούς τους «ανθρώπους» να συνεχίσουν το ταξίδι τους μαζί με τα παιδιά στη Βουλγαρία.

Το περιστατικό που εξελίχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο των Σερρών είναι αδιανόητο και αδικαιολόγητο. Ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 χρόνων που είχαν πάει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο όχημα, για να πάνε να φάνε σουβλάκια.

Περαστικοί, βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, χτυπούσαν τα τζάμια αλλά εκείνα δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, προσφέροντάς τους νερό και τις πρώτες βοήθειες. Τα είχαν αφήσει κλειδωμένα και με κλειστά τα παράθυρα για πάνω από 20 λεπτά! Μιλάμε για τον ορισμό της ανθρώπινης βλακείας που αποδεικνύει ότι ο πιο επικίνδυνος εγκληματίας τελικά είναι ο βλάκας.

Τελικά οι «γονείς» συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους. Κακώς αφέθησαν ελεύθεροι. Έπρεπε να φυλακιστούν λόγω βλακείας και να μην αθωωθούν ποτέ.