BOMBER

Σπάνιο πτηνό ο Κασσελάκης τελικά...

Σπάνιο πτηνό ο Κασσελάκης τελικά...

Στέφανος Κασσελάκης: Τελικά δεν βρέθηκε κανένας από το... κορυφαίο επικοινωνιακό του επιτελείο να τον συμβουλέψει ότι άλλο έξυπνος κι άλλο πονηρός

Ο κ. Κασσελάκης εκτός από τα ψέμματα που μας αράδιασε όλο το προηγούμενο διάστημα, υπέπεσε και σε ένα μέγα σφάλμα αφού επιχείρησε να εργαλειοποιήσει ακόμα και το θέμα της φύλαξης του από Έλληνες αστυνομικούς που ο ίδιος του ζήτησε με σχετικό αίτημα προς την ΕΛΑΣ.

Με απίστευτη πονηράδα ο «εφοπλιστής χωρίς καράβια» ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι του δόθηκε Αστυνομική φύλαξη χωρίς ο ίδιος να τη ζητήσει και αυτός ως μεγαλόψυχος καπιταλιστής την αρνήθηκε και πλήρωσε από την τσέπη του τις μετακινήσεις των αστυνομικών. Άλλο ένα δακρύβρεχτο Story που επινόησε ο τύπος που θα έφερνε την μεγάλη αλλαγή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανε μας συγκίνησες. Ψάχνουμε χαρτομάντιλα να σφουγγίσουμε τα δάκρυα μας... Δεν λέω, ωραίες οι αμερικανιές του Στέφανου, αλλά εδώ είναι Ελλάδα δεν τρώμε κουτόχορτο. Αν ο Στέφανος νομίζει ότι ήρθε από το Μαϊάμι για να μας πουλήσει καθρεφτάκια έπεσε έξω...

Κάνω μια παρένθεση σε πρώτο ενικό: Βρε Στέφανε εδώ δεν είναι Ουάσιγκτον. Εδώ αγόρι μου κάτι τέτοιους στην Τρούμπα τους πουλάγαμε και τους αγοράζαμε. Κλείνω την παρένθεση και επιστρέφω στον πληθυντικό ευγενείας: Επίσης αν νομίζει ότι μπορεί να ευτελίζει κατά αυτό τον τρόπο τις αρχές ασφαλείας της χώρας που κάνουν το καθήκον τους πάλι γελασμένος ειναι... Ο κύριος Κασσελάκης θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα έξυπνα πουλιά πιάνονται από τη μύτη και από ότι φαίνεται ο ίδιος είναι σπάνιο πτηνό.