BOMBER

Ρεσιτάλ ασχετοσύνης από τον Κασσελάκη

Ρεσιτάλ ασχετοσύνης από τον Κασσελάκη

Κάθε μέρα η περίπτωση Κασσελάκη γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική για τον δημόσιο βίο και προσφέρει άφθονο γέλιο στους επικριτές του.

Ο «βασιλιάς» είναι γυμνός – Αρκούσαν μόνο δυο ερωτήσεις για το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά για να καταλάβει σε live μετάδοση όλη η Ελλάδα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για τα εθνικά ζητήματα Γελάει το σύμπαν με τα όσα είπε σε απευθείας σύνδεση από το Αιγάλεω όπου βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Οι ουρανομήκεις ασυναρτησίες που έλεγε για τα εθνικά ζητήματα και την στρατιωτική θητεία δεν έχουν προηγούμενο. Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει καν τι είναι η μουσουλμανική μειονότητα και έλεγε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αναγνώρισε (;)
μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα την μουσουλμανική μειονότητα…

Αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος αποκαλώντας το κρατίδιο, ενώ για την στρατιωτική θητεία έλεγε κάτι ακατάληπτα περί κοινωνικής θητείας και περί εμπλοκής των γυναικών στο στράτευμα, που ανάθεμα κι αν κατάλαβε και ο ίδιος τι ήθελε να πει. Πάντως είναι αλήθεια ότι κάθε μέρα η περίπτωση Κασσελάκη γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική για τον δημόσιο βίο και προσφέρει άφθονο γέλιο στους επικριτές του. Σας το είχαμε επισημάνει.

Ο άνθρωπος είναι για το Δελφινάριο!!!