BOMBER

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο για το αν θα πάει στρατό ο Κασσελάκης

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο για το αν θα πάει στρατό ο Κασσελάκης

Χαμός γίνεται. Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο για το αν και πότε θα πάει στο στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης

Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα του τόπου. Όλο το πολιτικό ρεπορτάζ της Ελλάδας ασχολείται με το πότε θα πάει στις ΗΠΑ ο «νεοπρόεδρος» του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει ρούχα, παπούτσια, κάλτσες και εσώρουχα και πότε θα επιστρέψει για να παρουσιαστεί σε κάποιο κέντρο νεοσυλλέκτων να κάνει 20 μέρες στρατιωτική θητεία.

Ούτε η ακρίβεια, ούτε η αισχροκέρδεια, ούτε ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας. Η Ελλάδα ζει στον δικό της μικρόκοσμο της «Κασσελακειάδας».

Όλα τα media ασχολούνται για το αν ο Μπέος προσέβαλε τον Στέφανο, για το αν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πήγε γυμναστήριο με τον άντρα του, αν φορούσε παντόφλες ή σαγιονάρες, τι χρώμα ήταν η βερμούδα του και αν κρατούσαν μαζί τους το σκυλάκι τους. Πόσο Κασσελάκη να αντέξει αυτός ο ρημάδης ο τόπος;

Πέραν της αστειότητας, πρέπει να σημειώσουμε ότι τόσο ο φτερωτός πρόεδρος Κασσελάκης, όσο και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κουράσει με τα ενδοοικογενειακά τους. Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτοί χτενίζονται. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανέναν πολίτη αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί ή αν θα γίνει ΠΑΣΟΚ Νο2 ή αν θα έχει πρόεδρο τον Κασσελάκη ή τον Φούφουτο.

Αφήστε μας με τις σαχλαμάρες κι ασχοληθείτε με τα προβλήματα της κοινωνίας!!!