BOMBER

«Ωραίος ο Στέφανος, μπράβο Στέφανε…»

«Ωραίος ο Στέφανος, μπράβο Στέφανε…»
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος των… τελεσιγράφων - Έμπλεξε ο δύσμοιρος ο Κασσελάκης. Δεν φτάνει που έχει τον Παύλο Πολάκη να του υποδεικνύει τι ακριβώς πρέπει να κάνει, βγαίνουν διάφοροι δεξιά κι αριστερά και του θέτουν και τελεσίγραφα για τις διαγραφές.

Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, έχω αρχίσει να τον λυπάμαι τον πρόεδρο-εφοπλιστή. Κάνει μπαμ πλέον ότι ο άνθρωπος είναι «μπροστινός» του Πολάκη. «Πετάει ο γάιδαρος;», λέει ο Παυλής, «πετάει» λέει ο Στέφανος… Και δεν είναι μόνο αυτό. Αν δεν τους διαγράψεις μέχρι την Κυριακή, τέλος μετά, ξέχασέ μας, του λένε διάφοροι αυλικοί του και υποστηριχτές του. Να του βάζουν τελεσίγραφα με δημόσιες αναρτήσεις μέχρι και στιχουργοί; Θλιβερό!

Μα είναι δυνατόν ένας πρόεδρος κόμματος να δέχεται να γίνεται μαριονέτα; Να δέχεται να τον χειραγωγούν κάποιοι και να του δίνουν εντολές τι θα κάνει και πότε θα το κάνει; Μπορούσε κανείς να τα κάνει αυτά στον Τσίπρα; Ο ίδιος ο Στέφανος της Ελλάδας μαθαίνω θέλει να παγώσει τις διαγραφές για να υπάρξει κάποια αποσυμπίεση, όμως δεν τον αφήνουν τα εξαπτέρυγα. Μέσω του Κασσελάκη ο καθένας παίρνει την εκδίκησή του και βγάζει τις εμπάθειές του. Να του δίνει συγχαρητήρια ο από κάτω του; Λες και πρόκειται για παιδαρέλι; «Μπράβο Στέφανε» του γράφει ο μέντορας… στο FB. Κωμικοτραγικές καταστάσεις… Μόνο λουκουμάκι δεν του έδωσε. Μου θύμισε αυτό το βιντεάκι στο τικ τοκ «Ωραίος ο Φαίδων, μπράβο Φαίδων».

Πού να ήξερε ο καημένος ο Στέφανος που έμπλεξε… Αυτοί θα τον έβαζαν να ξυρίσει και μουστάκι αν είχε. Ευτυχώς που δεν έχει δηλαδή. Λαχταράω να δω την ώρα που οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα τον γλείφουν, θα του πουν: «Ώπα Στέφανε, ώπα». Ζω μόνο για να το ακούσω και δεν πιστεύω ότι θα αργήσει… Κοντά είμαστε.