BOMBER

Στον… καναπέ με τον Στέφανο

Στον… καναπέ με τον Στέφανο
IN TIME

Ο Κασσελάκης απασφάλισε και πλέον δεν μαζεύεται με τίποτα. Έχει τρελάνει τους πάντες με την πρότασή του να γίνει δημοψήφισμα επί των διαγραφών

Ο σημερινός τίτλος της στήλης «Στον… καναπέ με τον Στέφανο» είναι βεβαίως παραπλανητικός. Μιλάμε για τον καναπέ του ψυχιάτρου αφού πλέον στην Κουμουνδούρου είναι όλοι για ψυχιατρική πτέρυγα με τα καμώματα του Κασσελάκη. Μέχρι κι αυτοί που τον στήριξαν και τον έγλειφαν όλο το προηγούμενο διάστημα, έχουν λέει πέσει από τα σύννεφα και σκέφτονται όλοι πλέον να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του… Βεβαίως θέλω πολύ να γράψω: «Σύντροφοι, τώρα τρίψτε τον στα μούτρα σας», αλλά δεν θα το κάνω λόγω αστικής ευγένειας. Θα σημειώσω μόνο: «όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε όλοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο τύπος αυτός, όπως έχει επισημάνει η στήλη μας από την πρώτη στιγμή, ήρθε εδώ να κάνει την πλάκα του και αυτοί τον πήραν στα σοβαρά. Τώρα κατάλαβαν ότι ο αριστερός εφοπλιστής είναι ανέκδοτο και πηδάνε από τα παράθυρα.

Εδώ πλέον ισχύει ο νόμος του Μέρφι: «Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά θα πάει στραβά». Για να καταλάβετε τι συμβαίνει, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ έτσι κι αλλιώς ήταν πολύπλοκο. Και τα περίπλοκα προβλήματα, έχουν απλές, και αυτονόητα λανθασμένες απαντήσεις.

Τώρα βέβαια είναι αργά για δάκρια. Οι σύντροφοι θα το πιούν το ποτήρι του εξευτελισμού μέχρι τέλους.