BOMBER

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Μια συζήτηση εκτός πραγματικότητας

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Μια συζήτηση εκτός πραγματικότητας

Τις τελευταίες μέρες έχει επιστρέψει στο δημόσιο διάλογο μία συζήτηση γύρω από την τεκνοθεσία και το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μία συζήτηση που όμως δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα με τις αξίες και τα ιδανικά της ελληνικής κοινωνίας και της Ελληνικής οικογένειας. Μια συζήτηση πού γίνεται μόνο επί τη βάση πολιτικών σκοπιμοτήτων για το ποιο κόμμα θα πάρει τη δεξαμενή των ψηφοφόρων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Αν και πρακτικά το θέμα μπαίνει προς το παρόν στον πάγο λόγω των αντιδράσεων της δεξιάς πτέρυγας στο κυβερνών κόμμα παρόλα αυτά στη Νέα Δημοκρατία μετράνε κουκιά βουλευτών για να δουν πώς θα φέρουνε νομοσχέδιο που θα ανατρέψει την... πυρηνική οικογένεια.

Πρακτικά δηλαδή 158 βουλευτές θα αποφασίσουν οτι η ελληνική οικογένεια δεν θα έχει μπαμπά και μαμά, αλλά γονέα 1 και γονέα 2.

Κάποιοι βουλευτές της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ θα σπάσουν τους βιολογικούς κανόνες που υπάρχουν από τη στιγμή της εμφάνισης του ανθρώπινου είδους και θα καταργήσουν τον πατέρα και την μητέρα για λόγους πολιτικής ψηφοθηρίας αγνοώντας ότι το σύνολο του ελληνικού λαού είναι αντίθετο σε μία τέτοια απόφαση.

Αν αυτό είναι φυσιολογικό και δημοκρατικό τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και πλέον είναι γεγονός ότι σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει καμία σωτηρία..