BOMBER

O Κουτσούμπας πέρασε πριονοκορδέλα τον Στέφανο

O Κουτσούμπας πέρασε πριονοκορδέλα τον Στέφανο

 Καιρό είχαμε να ευθυμήσουμε τόσο πολύ στην πολιτική ζωή – Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ πρότεινε τον Κασσελάκη για Νόμπελ Οικονομίας

Γελάνε και τα τσιμέντα με τις οικονομικές προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη. Τον «τακτοποίησε» όμως ο Κουτσούμπας ο οποίος τον πρότεινε για Νόμπελ οικονομίας.

Μάλιστα αποδόμησε πλήρως τις ασυναρτησίες που προτείνει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που πρότεινε στον ΣΕΒ να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με μετοχές, αντιγράφοντας αυτά που έχει πει και ο κ. Μητσοτάκης πριν χρόνια. Αλήθεια, αυτά είπε ο κ. Κασσελάκης στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ όταν τους συνάντησε; Τέτοιες ανοησίες είπε στους εργάτες που δίνουν έναν τιτάνιο ηρωικό αγώνα για να μη χάσουν τις δουλειές τους; Να πληρώνονται με μετοχές; Για να μην πω για το άλλο που είπε, ότι «το κεφάλαιο είναι εργαλείο για τη μείωση των ανισοτήτων» ή το τελευταίο του μαργαριτάρι, ότι «δεν θα χωρίσει τους Έλληνες ταξικά»…. Σαν εκείνον τον ανεκδιήγητο Λάσκαρη τη δεκαετία του 70 που είπε ότι κατήργησε και την ταξική πάλη με τον νόμο του τότε… Λες και περίμεναν τον κ. Κασσελάκη οι Έλληνες για να χωριστούν ταξικά… Λες και δεν ξέρουν όλοι και όλες σε όλο τον κόσμο, ότι υπάρχουν εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, αγρότες, βιοπαλεστές από την μια και από την άλλη υπάρχουν εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες. Και επειδή θέλει να μην αναφερόμαστε σ΄ αυτόν για να τον αφήσουμε να ανθίσει σας λέμε απλά μόνο: να τον χαίρεστε και να τον προτείνετε και για το Νόμπελ Οικονομίας…».

Ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στη διαδρομή του Κασσελάκη στην Goldman Sachs:

«Και επειδή θα χαμογελάτε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ νο2 εκεί στα ορεινά ή από τα γραφεία τους που ακούνε… Τα ίδια λέτε με άλλα λόγια κι εσείς, με τον ΣΥΡΙΖΑ 1, τόσα χρόνια που μιλάτε για δήθεν «δίκαιη καπιταλιστική ανάπτυξη» και για «δικαιοσύνη παντού» μέσα στον καπιταλισμό. Απλά ο κ. Κασσελάκης είναι μαθημένος αλλιώς εκεί στις ΗΠΑ και τη Goldman Sachs και τα λέει λίγο πιο αδιαμεσολάβητα…».

Όσο περνάει ο καιρός τόσο τον θαυμάζω τον πρόεδρο Κουτσούμπα…