BOMBER

Κάνουν ό,τι μπορούν για να μειωθεί ο πληθυσμός της Ελλάδας

Κάνουν ό,τι μπορούν για να μειωθεί ο πληθυσμός της Ελλάδας

Ποια είναι η μεγαλύτερη πολιτική υποκρισία της μεταπολίτευσης; Η αγωνία του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας για το δημογραφικό ζήτημα. Υπάρχει αλήθεια τέτοια ευαισθησία; Τα όσα έρχονται δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Κανείς δεν δίνει «δεκάρα τσακιστή» για το μέλλον αυτού του τόπου

Και για να εξηγούμαστε. Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί, από όλο το πολιτικό φάσμα, ευαγγελίζονται την πρόθεση και την πολιτική τους βούληση να ασχοληθούν με το ζήτημα της υπογεννητικότητας στην χώρα μας. Ευχολόγια και φουλ θεωρία… Στην πράξη μηδέν. Όχι μόνο δεν κάνουν απολύτως τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά με τα όσα νομοθετούν επιφέρουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: την πλήρη διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει δόλος ή κάποιο σχέδιο ή παντελής ανικανότητα ή όλα μαζί. Από όπου και να το πιάσεις, το όλο ζήτημα όζει.

Από το γεγονός ότι νομιμοποιούνται ορδές μεταναστών οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση, ούτε κουλτούρα αφομοίωσης στην ελληνική κοινωνία; Από το γεγονός ότι προωθούν με μανία την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών και μοντέλα του τύπου γονέας 1 και γονέας 2; Από το γεγονός ότι παθαίνουν αναφυλαξία με τις λέξεις πατέρας και μητέρα; Από το γεγονός ότι όποιος υποστηρίζει την παραδοσιακή οικογένεια είναι de facto ρατσιστής και ακροδεξιός και όλοι οι άλλοι είναι δημοκράτες;

Γέμισαν τον τόπο με ταμπέλες και χαρακτηρισμούς όλοι οι κατ’ επάγγελμα δικαιωματιστές. «Είπες την άποψή σου; Είσαι φασίστας. Μίλησες; Είσαι ακροδεξιός. Διαφώνησες; Είσαι σοβινιστής, αναχρονιστικός, συνωμοσιολόγος, γραφικός» κ.ο.κ. Σου κρεμάνε εύκολα μια ταμπέλα και προχωράνε παρακάτω… Και όχι δεν είναι θέμα ρατσισμού ή θέμα ξενοφοβίας ή θρησκευτικό ζήτημα. Είναι ζήτημα υψίστης εθνικής σημασίας και επιβίωσης. Μανιωδώς επιχειρούν μειοδοσία εναντίον του θεσμού της οικογένειας και του έθνους συνολικά.

Το επόμενο διάστημα όταν όλα αυτά θα έρθουν στην Βουλή δεν θα συγκρουστούν πολιτικά κόμματα. Θα κάνουν οι περισσότεροι την πάπια… Θα δώσει ρεσιτάλ ο ισαποστακισμός και η αποφυγή καθαρών θέσεων. Και δεν είναι θέμα ποιος είναι πιο δεξιός όπως προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν. Αυτή η συζήτηση κινείται τεχνηέντως σε λάθος κατεύθυνση. Η αγάπη για το μέλλον αυτού του τόπου δεν μπαίνει σε κομματικά καλούπια. Στη Βουλή δυστυχώς δεν θα συγκρουστεί κανείς, αυτό να το θυμάστε. Θα συγκρουστούν όμως εντός της ελληνικής κοινωνίας δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο κόσμος της αλήθειας και ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας. Η ελληνική κοινωνία βοά εναντίον όλων αυτών που προωθούνται και το πολιτικό προσωπικό κάνει σαν να μην βλέπει και να μην ακούει τίποτα. Σαν να μην υπάρχει κοινή γνώμη. Μας λένε ότι «η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη να ξεμπερδεύουμε με το μπαμπάς και μαμά» και σε όλες τις δημοσκοπήσεις οι πολίτες διαφωνούν σε ποσοστά άνω του 70% με αυτές τις πρωτοφανείς ακροβασίες.

Δυστυχώς, δεν είμαι σίγουρος ότι θα νικήσει το… φως. Πολύ φοβάμαι ότι από τις Πρέσπες της Μακεδονίας θα πάμε στις… Πρέσπες της Οικογένειας… Το πρώτο εξάλλου το κατάπιαμε αμάσητο.