BOMBER

Τα βρήκαν Κασσελάκης και Ιερώνυμος για τα ομόφυλα ζευγάρια;

Τα βρήκαν Κασσελάκης και Ιερώνυμος για τα ομόφυλα ζευγάρια;
Eurokinissi

Περίεργους συνειρμούς δημιουργεί η στάση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας ο οποίος όχι μόνο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αρνήθηκε να πάρει ξεκάθαρη θέση έναντι του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, κ. Ιερώνυμος, είχε εγκάρδια συνάντηση με τον κ. Στέφανο Κασσελάκη τον πιο σκληρό υποστηρικτή των ακραίων αιτημάτων της ΛΟΑΚΤΙ κοινότητας και αντί να πάρει ξεκάθαρη θέση, αρκέστηκε να δηλώσει ότι είναι… επιφυλακτικός και ότι περιμένει να δει όλο το νομοσχέδιο για να σχηματίσει άποψη επί του θέματος. Βεβαίως η στάση του κ. Ιερώνυμου είναι σε πλήρη αντίθεση με το σύνολο του χριστεπώνυμου πλήθους και τούτο προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Ο κ. Ιερώνυμος ήδη σε συνέντευξή του πριν από λίγες ήμερες είχε δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι πρόθυμος ούτε να διατρανώσει κάποια διαφωνία, ούτε να αντισταθεί στις βουλές της νομοθετικής εξουσίας.

Οι μόνοι που αντιδρούν είναι μεμονωμένα κάποιοι Μητροπολίτες που διατρανώνουν την αντίθεσή τους σε όλη αυτή την παρωδία. Είναι πασιφανές ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα τηρήσει στάση «αποχής» σε ένα τόσο φλέγον ζήτημα στο οποίο είναι αντίθετη σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και δεν πρόκειται να αντισταθεί ούτε για την… τιμή των όπλων.

Σε αυτή την τεχνητή διαμάχη που δημιουργεί η ίδια η πολιτεία θα μετρηθούν και θα ζυγιστούν όλοι. Και οι πολίτες και οι πολιτικοί και οι ιεράρχες.

Την ίδια ώρα η προπαγάνδα της ΛΟΑΤΚΙ συνεχίζεται με επιχειρήματα ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αυτά τα ακραία αιτήματα των γάμων και της τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών έχουν υιοθετηθεί. Κανείς όμως δεν μας λέει τι θετικό έχει προκύψει σε αυτές τις κοινωνίες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων…

Όχι μόνο δεν υπάρχει κάτι θετικό, αλλά αντίθετα όλες αυτές οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα ομοιογένειας πληθυσμού, δημογραφικά προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να περιορίσουν, αλλά και οξύτατα προβλήματα αφομοίωσης των μεταναστευτικών ροών.

Γίνεται αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο όχι μόνο είναι προβληματικό, αλλά θα αποδειχθεί και καταστροφικό σε κοινωνικοπολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο.