BOMBER

O Στέφανος νομίζει ότι τα τρακτέρ είναι… Στάλιν

O Στέφανος νομίζει ότι τα τρακτέρ είναι… Στάλιν

Τελικά ο πρόεδρος Στέφανος προσφέρει περισσότερο γέλιο από όσο νομίζουμε

Οι γνώσεις του για τα τρακτέρ είναι περίπου ίδιες με τις γνώσεις του για την Αριστερά. Αφήστε που είναι απολύτως προβλέψιμος. Μιμήθηκε τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα που ανέβαινε κι αυτός στα τρακτέρ δηλώνοντας ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα των αγροτών.

Μόνο που ο πρόεδρος Κασσελάκης νομίζει ότι τα τρακτέρ δεν είναι μάρκας Στάγιερ, αλλά μάρκας Στάλιν!

Πάλι καλά που δεν είπε ότι είναι «Τσε Γκεβάρα».

Δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι ότι το τρακτέρ του πήγαινε πολύ, του έκανε ωραία μέση και ταίριαζε και με το μάλλινο πόλο πουλόβερ του…

Σε ότι αφορά τα αγροτικά ζητήματα τα παίζει στα δάχτυλα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι επ’ αυτού…

Τα αστεία βέβαια με τον θίασο Κασσελάκη δεν τελειώνουν εδώ…

Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερωνόταν σε περίπτερο για τις καινοτόμες εφαρμογές τον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης με τον συνομιλητή του να μιλάει για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια, με τον κ. Κασσελάκη να ρωτά «σας ειρωνεύτηκαν;» και να παίρνει την απάντηση «όχι ακριβώς». Τότε όμως η Θεοδώρα Τζάκρη αποφάσισε να κάνει τη δική της παρέμβαση στο διάλογο λέγοντας «η λογική όλα τα ‘χε η Μαριωρή».

Στο άκουσμα της φράσης ο Στέφανος Κασσελάκης χαμογέλασε, γύρισε το βλέμμα του και κοίταξε τη Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας «αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; Ολο εκφράσεις είσαι τελευταία», εννοώντας την ατάκα που είχε πρόσφατα η Θεοδώρα Τζάκρη όταν είπε «η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’».

Για την ατάκα πάντως «όλα τα ‘χε η Μαριωρή» έσπευσε πρώτη η Ράνια Θρασκιά να το σώσει λέγοντας: «είναι μέσα από τον λαό» και στη συνέχεια οι υπόλοιποι να αναφέρουν ότι η φράση προέρχεται από την κοινωνία. Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ».