BOMBER

Μια περίεργη απόλυση στην Κουμουνδούρου

Μια περίεργη απόλυση στην Κουμουνδούρου

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στην Κουμουνδούρου που πιστεύουν ότι η απόλυση του Θύμιου Γεωργόπουλου, εντάσσεται στο πογκρόμ των εκδικητικών «εκκαθαρίσεων»

Στην απόλυση Γενικού Διευθυντή του κόμματος, Θύμιου Γεωργόπουλου, προχώρησε πριν από λίγη ο Στέφανος Κασσελάκης, γεγονός που αν μη τι άλλο γεννά πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα και τη χρονική περίοδο που αυτή πραγματοποιήθηκε.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στην Κουμουνδούρου που πιστεύουν ότι η απόλυση του Θύμιου Γεωργόπουλου, εντάσσεται στο πογκρόμ των εκδικητικών «εκκαθαρίσεων» που ετοιμάζεται στην Κουμουνδούρου και περιλαμβάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην επιρροή του Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για τον άνθρωπο που κλήθηκε επανειλημμένως να απαντήσει για το περίφημο δάνειο Κασσελάκη προς τα κομματικά Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο θόρυβο προκάλεσε με την ανακοίνωση του – αλλά και αργότερα.

«Θα κάνω εκτεταμένες αλλαγές και θα ήθελα να διακόψουμε τη συνεργασίας μας» είπε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης μπαίνοντας ορθά κοφτά στο ψητό.

Ο κ. Γεωργόπουλος του απάντησε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι «παρά το γεγονός ότι είμαι επιλογή όχι μόνο του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Πολιτικής Γραμματείας με την έγκριση των ανώτατων οργάνων του κόμματος, από τη στιγμή που έχεις άλλα σχέδια για το μέλλον του κόμματος θα έρθω να μαζέψω τα πράγματά μου».

Ο κ. Κασσελάκης ωστόσο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον κ. Γεωργόπουλο και του ζήτησε να μαζέψει τώρα τα πράγματά του, όπως και έγινε.

«Στην προσπάθειά του (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) να μην υπάρξει οποιαδήποτε μαύρη τρύπα μελλοντικά μιλάμε τώρα από την μειωμένη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ, έμαθα ότι εξέφρασε την άποψή του να δανείσει τα μέσα, την Left Media και την Αυγή, με ένα ποσό είναι της τάξεως δεν το γνωρίζω, μεγαλύτερο, μικρότερο των 200.000 ευρώ, με δανειακή σύμβαση, νόμιμα και λοιπά», είχε πει εκείνες τις ημέρες στο «Kontra».