BOMBER

Συγχύστηκε ο καπετάν Στέφανος ο «τριημεράκιας»

Συγχύστηκε ο καπετάν Στέφανος ο «τριημεράκιας»

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο Στέφανος Κασσελάκης όταν ρωτήθηκε για τις πολυήμερες αποδράσεις του και τις συχνές απουσίες του

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Mega, η Ράνια Τζίμα ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, για τις συχνές απουσίες του, με τις πολυήμερες διακοπές και την επικείμενη κατάταξή του στο στρατό, και εάν με αυτό εισηγείται νέο υπόδειγμα διοίκησης. Μάλιστα, του επισήμανε ότι αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πολυήμερες διακοπές στο Ροδάκινο της Κρήτης θα… πέφτανε και τα τσιμέντα.

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο καπετάν Στέφανος έχασε την ψυχραιμία του απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών. Ο λαός ξέρει ποιος είναι καθαρός και ποιος θέλει να υπηρετήσει τον τόπο του».

Μάλιστα, αργότερα ο κ. Κασσελάκης άσκησε δριμεία κριτική στους δημοσιογράφους του Mega, λέγοντας: «Είναι απαράδεκτο στο ρεπορτάζ σας να λέγεται ότι είπα ότι θα κάνω διακοπές στο στρατόπεδο. Εγώ είπα ότι στις λίγες ώρες που προσφέρονται για ξεκούραση, θα βλέπω βιογραφικά. Δεν πάω για ξεκούραση στον στρατό, δεν το είπα ποτέ αυτό». Αλλά γιατί πας; Για να σκάψεις;

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε: «Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle».

Έλα Χριστέ κι Απόστολε. Λένε τέτοια για σένα Στέφανε; Ποιος τα λέει να του βάλουμε πιπέρι στο στόμα. Απλά λένε ότι είσαι τουρίστας και τριημεράκιας. Οι δικοί σου τα λένε, όχι οι δεξιοί.

Εμείς λέμε ότι είσαι μεγάλη φίρμα, μεγάλη βεντέτα. Και σου αφιερώνουμε το άσμα του Φλωρινιώτη:

«Και μας αρέσεις και σε θέλουμε

και σ' αγαπάμε και υποφέρουμε

Και μας την δίνεις και παθαίνουμε

και όταν μας λείψεις αρρωσταίνουμε».