BOMBER

Τασία, διώξε τα παιδιά

Τασία, διώξε τα παιδιά

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης της ολομέλειας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου καλωσόρισε στην αίθουσα παιδιά.

Παρότι οι πύλες του κοινοβουλίου ανοίγουν συχνά σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων προκειμένου να βρεθούν στα θεωρεία και να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις, καλό θα ήταν για το όσο θα διαρκέσει η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας από τους 145 του ΣΥΡΙΖΑ και τους υπόλοιπους πρόθυμους βουλευτές, τα παιδιά να απέχουν.

Η ιστορία μας παραχαράσσεται, με τους εθνομηδενιστές να αποκηρύσσουν τους αγώνες των προγόνων μας για τη διαφύλαξη των συνόρων μας και την απελευθέρωση ελληνικών εδαφών. Η διδακτέα ύλη του μαθήματος της ιστορίας, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να την αλλοιώσουν, οι παραδόσεις, ο πατριωτισμός και το ήθος των Ελλήνων όχι μόνο δεν ξεχνά, αλλά πάντα στις κρίσιμες στιγμές ενώνεται προς την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Κι επειδή η Μακεδονία είναι μια, όπως έχει καταγραφεί από όλους τους ιστορικούς και είναι ελληνική, το πιο σωστό θα ήταν κ. Χριστοδουλοπούλου σε αυτή την κοινοβουλευτική διαδικασία που δεν αφορά μετανάστες που λιάζονται, να μην βρίσκονται μαθητές να απέχουν. Οι εικόνες του ξεπουλήματος της ιστορίας να ξέρετε ότι δεν τα κάνουν περήφανη την νέα γενιά. Για αυτό κ. Τασία διώξε τα παιδία.

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία των Πρεσπών: Πληροφορίες για παρέμβαση Καραμανλή

Σχετικές ειδήσεις