ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Οι Τούρκοι θα μπουν στην ΑΟΖ και θα το μάθουμε τελευταίοι

Οι Τούρκοι θα μπουν στην ΑΟΖ και θα το μάθουμε τελευταίοι
ΑΠΕ / ΜΠΕ

Προσέξτε, μέσα σε λίγες ημέρες οι Τούρκοι μπήκαν και στην Συρία και στην Κυπριακή ΑΟΖ και η διεθνής κοινότητα σφυρίζει αδιάφορα. 

Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά βγάζει μάτι ότι οι Τούρκοι τα έχουν βρει με όλους σιωπηρά για την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Τελευταίοι θα το μάθουμε εμείς.

Μέχρι στιγμής το πολιτικό μας προσωπικό δεν βλέπει τίποτα.

Προφανώς πάσχουν από πολιτική βλεφαρόπτωση.

Δε αυτοί που έχουν πάθει αλαλία είναι οι δεξιοί τουρκοφάγοι. Δεν τρέχει κάστανο ρε παιδί μου.

Καταπληκτική περίπτωση και ο γίγαντας Νίκος Αναστασιάδης. Αυτός κι αν είναι «πατριωτάρα». Τεράστιος. Και θα μπουν οι Τούρκοι και το Κυπριακό δεν θα λυθεί.

Μιλάμε για πολιτικές διανοιες!!!

Οι Τούρκοι έπληξαν 181 στόχους

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας έπληξαν συνολικά 181 θέσεις Κούρδων ανταρτών, διεξάγοντας αεροπορικές επιδρομές και πλήγματα με πυροβολικό, από την έναρξη της επιχείρησής τους στη βορειοανατολική Συρία, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αργά το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Η διπλωματία της Τουρκίας διαβεβαίωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ότι η στρατιωτική επιχείρηση που άρχισαν να διεξάγουν χθες οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας θα είναι «αναλογική, μετρημένη και υπεύθυνη», ενόψει της συνεδρίασης του κεκλεισμένων των θυρών σήμερα για να συζητηθεί η εισβολή.

Κατά την Άγκυρα, η επιχείρηση έχει στόχο να εξαλειφθεί αυτός που ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ.

Η Τουρκία διατείνεται ότι οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (ΜΠΛ), βασική συνιστώσα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (ΣΔΔ), είναι ο συριακός βραχίονας του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν, της αυτονομιστικής οργάνωσης που πολεμά εναντίον του τουρκικού κράτους από τη δεκαετία του 1980.