ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να βρει τον προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη»;

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να βρει τον προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη»;

Προανακριτική για Novartis: Περίεργα πράγματα ομολογουμένως - Ερωτήματα είναι φυσικό να προκαλεί η «αδυναμία εύρεσης» του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ για να καταθέσει στη ΓΑΔΑ στα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Novartis, όπως είχε προγραμματιστεί για χθες και εφόσον διετάχθη η βίαιη προσαγωγή του.

Ενώ το ραντεβού για να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο άνδρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» είχε κλειστεί για το απόγευμα της Τρίτης, τελικά δεν εμφανίστηκε στην ΓΑΔΑ, όπου τον περίμεναν οι βουλευτές μέλη της Επιτροπής. Το ερώτημα τώρα είναι αν και η δεύτερη προστατευόμενη μάρτυρας, με το κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση», που έχει αρνηθεί εξ αρχής να καταθέσει, θα παραστεί σήμερα, Τετάρτη, στη ΓΑΔΑ στο προκαθορισμένο ραντεβού με την Προανακριτική.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά σε σχέση με τη λειτουργία του, το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων δεν προβλέπει τη μόνιμη συνοδεία του μάρτυρα, για την ασφάλειά του ή την προστασία του, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει δώσει τα πραγματικά του στοιχεία.

Γιατί όμως η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει;

Διαβάστε την απάντηση εδώ