ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Γλιτώσαμε από μεγάλη συμφορά: Ο Λοβέρδος ήθελε να δείρει τον Τσίπρα

Γλιτώσαμε από μεγάλη συμφορά: Ο Λοβέρδος ήθελε να δείρει τον Τσίπρα
Ήθελε να σπάσει τη μύτη του Τσίπρα μέσα στη Βουλή

Τελικά δεν ξέρω αν η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα είναι για γέλια ή για κλάματα - Όλοι οι συνεργάτες του τον βαστούσαν να μην γίνει το κακό... Ήταν βεβαία η εθνική συμφορά αν σήκωνε το χέρι του ο Ανδρέας

Ο Αντρέας Λοβέρδος μας «αποκάλυψε» στο βιβλίο του, ότι ήταν έτοιμος να δείρει τον Τσίπρα μέσα στην Βουλή και μάλιστα το είχε οργανώσει στο... μυαλό του. Στο βιβλίο του που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες ο Ανδρέας Λοβέρδος με τίτλο «Απόπειρα δολοφονίας» αποκαλύπτει πως κατάστρωνε σχέδια για να πλακώσει στο ξύλο τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλάμε για το απόλυτο κλάμα. Ο τιτανομέγιστος Ανδρέας Λοβέρδος ήθελε λοιπόν να δείρει τον Τσίπρα για την υπόθεση της Novartis. «Τους εκπροσωπούσε ο αρχηγός τους, ο τότε πρωθυπουργός», γράφει. «Ετσι γεννήθηκε μέσα μου η ιδέα να τον δείρω. Κυριολεκτώ. Την οργάνωσα, μάλιστα, λίγο στο μυαλό μου. Θα επεδίωκα, σκεφτόμουν, να διασταυρωθώ μαζί του, όταν θα ερχόταν στην αίθουσα της Βουλής για να μιλήσει και τότε θα του έσπαγα τη μύτη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σοβαρολογούσα».

Kι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός της Ελλάδας και κατηγορούσε τους χρυσαυγίτες για βία!!!

Μετέφερε μάλιστα τη σκέψη του σε δύο συνεργάτες του, τον Αγγελο Καραχάλιο και τη Μαρία Μιλήνη που έμειναν αγάλματα. «Είμαι τόσο ξένος και ριζικά αντίθετος με όλα αυτά, που έψαχναν να βρουν κάτι να πουν. Μετά άρχισαν να διαμαρτύρονται, ίσως και να φωνάζουν. Τους κοιτούσα απολύτως αδιάφορος».

Ευτυχώς όμως για τον Αλέξη Τσίπρα ο Ανδρέας Λοβέρδος πείστηκε κι έτσι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ γλύτωσε τις σφαλιάρες που θα έτρωγε από τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ.

Εξηγεί μάλιστα πως συσκέφτηκε με τον... εαυτό του για να ηρεμήσει! «Μετά το συζήτησα για λίγο και με τον εαυτό μου. Δεν θα μπορούσα στην πραγματικότητα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Ωστόσο, το είχα σκεφτεί».

Πολύ τυχερός ο Αλέξης. Σκόνη θα τον είχε κάνει ο Ανδρέας.

Ευτυχώς όμως, όπως περιγράφει στο βιβλίο του, έπεσε πάνω του ο γιος του και του είπε: «Όχι μπαμπά μην το κάνεις»... Έτσι γλιτώσαμε από εθνική συμφορά.

«Εναν χρόνο αργότερα, μετέφερα τη σκέψη μου αυτή στον μικρότερο γιο μου τον Δημήτρη. Η απάντησή του ήταν καθηλωτική: «Μπαμπά, μην το κάνεις. Εγώ ξέρεις πως είμαι Μέσι, φουλ Μέσι. Αν, όμως, ο Μέσι χτυπήσει τον Ρονάλντο, θα πάρω τη θέση του Ρονάλντο. Δεν έχω άλλον τρόπο να στο πω, αλλά πρέπει να με καταλάβεις, μην το κάνεις». Παιδί 14 ετών, έμεινε και συζητήσαμε το θέμα Novartis πάνω από 1,5 ώρα. Λέω έμεινε, γιατί ήταν και ο άλλος γιος μου μπροστά όταν ξεκινήσαμε τη συζήτηση, ο Ρωμανός, ο οποίος με στήριξε με τον δικό του συνήθη τρόπο. Δηλαδή με συνοπτικές διαδικασίες και λίγα αλλά σταθερά λόγια. Το χάρηκα πραγματικά. Ενιωσα υπέροχα, περιττό να πω πως τα περί εκδίκησης είχαν λάβει οριστικό τέλος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 693 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 85 θάνατοι σε 24 ώρες - 552 οι διασωληνωμένοι