ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Οι αυταπάτες με τον Ομπάμα

Οι αυταπάτες με τον Ομπάμα
  • Κάθε φορά που γίνονται εκλογές στην Αμερική εδώ κάποιοι ανεγκέφαλοι πανηγυρίζουν όταν κερδίζουν οι Δημοκρατικοί. Λες και οι Δημοκρατικοί του Κένεντι παλαιότερα, του Κλίντον μετά και του Ομπάμα σήμερα, μας αγαπάνε ιδιαίτερα και κοιμούνται και ξυπνάνε με το πρόβλημα πώς θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.
  • Με συγχωρείτε σύντροφοι και συντρόφισσες, αλλά ο Ομπάμα χέστηκε για την τραγωδία που ζούμε. Το δολάριο να είναι καλά και μην πειραχτεί από την ελληνική κρίση –που δηλητηριάζει την ευρωζώνη- και το αν πεινάνε οι Έλληνες, αν αυτοκτονούν και πέφτουν σε κατάθλιψη όλο και περισσότεροι καθημερινά, ο Ομπάμα το γράφει εκεί που δεν πιάνει πράσινη μελάνη.
  • Μίλαγα με φίλους, συναδέλφους Αμερικανούς τις τελευταίες ημέρες λίγο πριν από τις εκλογές και να σας δώσω τώρα μερικά στοιχεία για να καταλάβετε πώς παίζεται το παιχνίδι με τους διάφορους αναμενόμενους, δήθεν σωτήρες της Ελλάδας από το Δημοκρατικό κόμμα της Αμερικής.
  • Το πρόβλημά τους είναι πάντα πώς θα αρπάξουν το 1,5 εκατομμύριο ψήφους των Ελληνοαμερικανών μέχρι τρίτης γενιάς, διεισδύοντας με στελέχη του κόμματος μέσα στις δεκάδες ελληνοαμερικανικές οργανώσεις τύπου ΑΧΕΠΑ και λοιπά. Και πώς θα μπουν στα ταμεία του Δημοκρατικού κόμματος προεκλογικά τα 30 εκατομμύρια δολάρια περίπου που δίνουν διάφοροι μεγάλοι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες για να βοηθήσουν στην εκλογή του Δημοκρατικού προέδρου της Αμερικής.
  • Τώρα που βγήκε το αποτέλεσμα και ο Ομπάμα επέστρεψε στο Λευκό Οίκο... καλά κρασιά που λέγανε και οι παλαιότεροι.