ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η ΝΔ θα «επιτρέψει» τελικώς στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει για λίγο...

Η ΝΔ θα «επιτρέψει» τελικώς στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει για λίγο...

Τελικά στη ΝΔ έχουν τουλάχιστον χιούμορ. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω πως το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είναι στρατηγική επιλογή τους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές εξαιτίας των άστοχων πολιτικών ενεργειών και της ανικανότητας διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, αλλά επειδή το θέλει ο Σαμαράς προκειμένου να αιφνιδιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα έχουν πλάσει και σενάρια περί... αριστερής παρένθεσης. Τόσο «γαλαντόμοι» πια;

Θα επιτρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει κανα-δυο μήνες μέχρι την Άνοιξη και μετά λέει θα τον ρίξουν με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Έτσι απλά. Παρά το γεγονός ότι στη ΝΔ απολαμβάνουν πλήρως την εμπιστοσύνη του λαού, θα προκαλέσουν εκλογές το Φθινόπωρο, θα αφήσουν το ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά να κυβερνήσει για λίγους μήνες και να «καεί» και μετά θα επανέλθουν θριαμβευτές. Ο λαός θα τους σηκώσει στα χέρια εν μέσω αλαλαγμών και ακατάληπτων ιαχών χαράς και ενθουσιασμού!

Μιλάμε για πολιτικές αναλύσεις που «σπάνε τα τσιμέντα».

Μετά μάλιστα, μόλις ξαναπάρουν τις εκλογές με ποσοστό 60%, θα οδηγήσουν την χώρα κατευθείαν στην ανάπτυξη, έχοντας ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα σε ποσοστά... νικοτίνης και θα κυβερνήσουν μαζί με το ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα 50 χρόνια... Μιλάμε για καλοδουλεμένο σενάριο. Και εύκολο.

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αλλά πρέπει να είναι μέγας πολιτικός εγκέφαλος.

Πέραν της πλάκας πάντως αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το κοιτάξουν... μήπως είναι παθολογικό βρε αδερφέ.

Διότι από τις αναλύσεις του Μαξίμου φαίνεται ότι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος τους δεν είναι η διαπραγμάτευση και το χρέος αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ! Όλη τους η πολιτική ανησυχία είναι πως θα βγάλουν από τη μέση την Κουμουνδούρου κι όχι πως θα σώσουν την χώρα.

Υ.Γ. Να μην ξεχάσω να σας θυμίσω ότι αυτοί που διακινούν τα παραπάνω σενάρια, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα διαπραγματευτούν το Σεπτέμβριο το χρέος με τους δανειστές. Μιλάμε για σίγουρη επιτυχία. Την έχουμε στο τσεπάκι...