ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το κακό με τους φτωχούς έχει παραγίνει... κ. Σαμαρά, τσακίστε τους!!!

Το κακό με τους φτωχούς έχει παραγίνει... κ. Σαμαρά, τσακίστε τους!!!

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αποφάσισε. Η εφορία θα μπαίνει απροειδοποίητα στα σπίτια των Ελλήνων και χωρίς εντολή εισαγγελέα για να βρεί τα χρήματα που κρύβουν οι πολίτες αυτής της χώρας.

Το κακό με τους φτωχούς έχει παραγίνει! Να πληρώνουν δηλαδή όλοι οι μεγαλοεφοπλιστές κανονικά τους φόρους που τους αναλογούν, να κάνουν τα πάρτι τους με τις σαμπάνιες οι «σωστοί» επιχειρηματίες που μπαινοβγαίνουν στον Κορυδαλλό και οι φτωχοί να κρύβουν χαρτονομίσματα κάτω από τα μαξιλάρια τους. Ε όχι αυτό ξεπερνά κάθε όριο ανοχής!

Επιτέλους όμως έρχεται η Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του κρυστάλλινου Βαγγέλη Βενιζέλου αποφάσισε και είναι πλέον αμείλικτη: Τέρμα με όλους αυτούς τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους που κρύβουν δισεκατομμύρια κάτω από τα στρώματα και μέσα στα πουγκιά.

Θα τους κάνει όλους με τα κρεμμυδάκια...

Οι ελεγκτές της εφορίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», θα μπορούν να κάνουν έρευνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με στόχο να κάνουν φορολογικούς ελέγχους αλλά και να ψάξουν για λεφτά με τα οποία θα αποπληρωθούν φόροι ή άλλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Οι έρευνες μπορούν να γίνονται χωρίς την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στα πρότυπα της αμερικάνικης IRS.

Εγώ μάλιστα προτείνω αν δεν αποκαλύπτει ο πολίτης που κρύβει τα χρήματα να γίνονται επι τόπου ανακρίσεις α λα ΕΑΤ - ΕΣΑ... Το πιάσατε το υπονοούμενο.

Δεν αποκαλύπτεις κύριε που έχεις βάλει τα «ευρά», βγάλτου τα νύχια... κλπ κλπ.

Και ξύλο Πρόεδρε. Όσο μπορείς ξύλο. Να ματώσουνε ρουθούνια μέχρι να μας πει η κυρα Μαρία από τη Δραπετσώνα που κρύβει το δεκάευρο για τη δόση του ΕΝΦΙΑ. Μην τη λυπάσαι Πρόεδρε την κυρα Μαρία από τη Δραπετσώνα. Δεν παθαίνει τίποτα, έχει μάθει στη φτώχεια. Ρίχτης!!!

Δεν είναι δυνατόν κύριε το κράτος να είναι αμείλικτο με τους καραβοκύρηδες και να τους ταράζει στους φόρους, να παίρνει πίσω... τοοοοόσα πολλά λεφτά από τη λίστα Λαγκάρντ, να ξεζουμίζει όλους αυτούς που ενεπλάκησαν στα τραπεζικά σκάνδαλα, να τσακίζει με πρόστιμα τους μεγαλοεργολάβους και τους λαθρέμπορους του πετρελαίου και να κάνει τα στραβά μάτια με τους φτωχούς.

Να πέσει ράβδος κύριε Σαμαρά στους πεινώντες. Κόφτε τους τα πόδια αγαπητέ κύριε Γκίκα.

Μόνο σε εσάς εναποθέτει η Πατρίδα τις ελπίδες της.

Σε εσάς που κυνηγήσατε όσο κανείς άλλος τους απατεώνες που έφαγαν δισεκατομμύρια από την Ενέργεια, από το εμπόριο όπλων, από τα δημόσια έργα, από τα ταχυδρομικά ταμιευτήρια και τις μαϊμου τράπεζες.

Τους κάνατε κομματάκια όλους!!!

Αφού λοιπόν ξεζουμίσατε όλους αυτούς και φέρατε πίσω τα δισεκατομμύρια που άρπαξαν, τώρα κάντε και μια «σκούπα» στους φτωχούς να πάρετε τα φραγκοδίφραγκα...

Και μετά είναι βέβαιον ότι θα σας γράψει η Ιστορία με μεγάλα γράμματα, πολύ μεγάλα, μα πάρα πολυ μεγάλα!