ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Εκλογές 2015: Άντε γεια Αντωνάκη!

Εκλογές 2015: Άντε γεια Αντωνάκη!

Άλλη μια κυβέρνηση που ακολούθησε το δρόμο της υποταγής και της εθνικής ταπείνωσης έφτασε στο τέλος - Ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι της ΝΔ αποχαιρετούν τον άνθρωπο που ταλαιπώρησε τον τόπο όσο κανείς άλλος. Τον άνθρωπο που έκανε τη ΝΔ, Πολιτική Άνοιξη και την Ελλάδα επαίτη των δανειστών. Όσο για την κεντρική φωτογραφία του θέματος, μην απορήσετε, δεν είναι διόλου τυχαία...

ΑΠΟΨΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

Αν πριν από 10 ή 15 χρόνια έλεγε κάποιος ότι ο Σαμαράς θα γίνει αρχηγός της ΝΔ θα γελούσαν και οι πέτρες, πολύ δε περισσότερο, αν κάποιος έλεγε ότι θα γίνει και πρωθυπουργός.

Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος που το 1993 έριξε με θολές διαδικασίες - και με τη βοήθεια μιας χούφτας φίλων του - την κυβέρνηση Μητσοτάκη ιδρύοντας το εφήμερο μόρφωμα της Πολιτικής Άνοιξης, όχι μόνο έγινε αρχηγός της ΝΔ, αλλά και πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Και κατάφερε μέσα σε 2,5 χρόνια να κάνει τη Νέα Δημοκρατία, Πολιτική Άνοιξη και την Ελλάδα φτωχό συγγενή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

SA

Έγινε πρωθυπουργός εξαπατώντας τον λαό με τον αντιμνημονιακό μανδύα και μόλις ενέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο υπέγραψε όλα τα μνημόνια και τα προαπαιτούμενα των δανειστών ακολουθώντας πιστά τις εντολές τους. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του πρόδωσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τον ελληνικό λαό, όπως ακριβώς είχε κάνει και το 1993.

Οι λόγοι των συναδέλφων του Αντώνη Σαμαρά, πριν από 23 χρόνια, ήταν προφητικοί! Από εκείνη την εποχή όλα τα στελέχη της ΝΔ (όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) τον αποκαλούσαν «προδότη» και «ξένο σώμα» στη ΝΔ, ενώ η οργή της βάσης και των ψηφοφόρων της ΝΔ ξεπέρασε κάθε όριο.

Δείτε τι έλεγαν για τον Σαμαρά οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος

Το μήνυμα «Αλήτη, Προδότη, Σαμαρά» που φώναζαν οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν...

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο με την οργή του κόσμου...

Πώς μπορεί κανείς να ξεχάσει τη δημιουργία του μορφώματος της Πολιτικής Άνοιξης, η οποία δικαίωσε αυτούς που έλεγαν ότι χρησιμοποιήθηκε ως «κασκαντέρ» για να ανακόψει τη ΝΔ και να νεκραναστήσει το αποδυναμωμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο με τη βοήθεια του κόμματος Σαμαρά εκλέχθηκε θριαμβευτικά και μπόρεσαν με αυτό τον τρόπο να προχωρήσουν όλες οι δουλειές των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα.

Ο ίδιος άνθρωπος που διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στη ΝΔ, ακόμα κι αν τον κάνουν αρχηγό, όχι μόνο επέστρεψε, αλλά κατάφερε μέσα από μια σειρά διαδικασιών και κυβισθήσεων να γίνει πρωθυπουργός και με τον τρόπο αυτό τα «κοράκια« των αγορών, το ΔΝΤ και τα Διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου να εφαρμόσουν πλήρως το «Δόγμα του Σοκ» και να απογυμνώσουν τη χώρα και τον λαό μας.

samaras den gyrizv

Όταν πριν από λίγα χρόνια διεκδίκησε την αρχηγία της ΝΔ, στο εσωτερικό του κόμματος υπήρξαν σκεπτόμενα και σοβαρά στελέχη που προειδοποίησαν ότι αυτή η εξέλιξη θα ήταν ταφόπλακα για την παράταξη.

Ήξεραν ότι ο ιδρυτής της Πολιτικής Άνοιξης δεν έχει σταθερές ιδεολογικές αξίες και βάζει πάνω από όλα την προσωπική του πολιτική επιβίωση. Όπως ακριβώς κάνει και σήμερα που προσπαθεί να επιτύχει ένα ποσοστό γύρω στο 29,66% (όσο και στις προηγούμενες εκλογές) προκειμένου να μην τεθεί θέμα αμφισβήτησής του στην αρχηγία της ΝΔ.

Αν μη τι άλλο τραγικό...

Δυστυχώς για τον ίδιο ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα τον τοποθετήσει εκεί που πρέπει. Απόψε το βράδυ θα τρίβει τα μάτια του.

Άλλωστε, ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας έχει δρομολογηθεί το πνεύμα της τάσης...

«Μαυρίστε τον να σωθεί η παράταξη». Αν επιβεβαιωθούν οι τελευταίες εκτιμήσεις και η ΝΔ καταγράψει απόψε ιστορικά χαμηλά ποσοστό (20% - 23%), ο Αντώνης θα φύγει... τρέχοντας.

Οι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα του ευχηθούν καλή σταδιοδρομία στην επόμενη ενασχόλησή του. Κάποιοι άλλοι, απλώς θα πουν... στον αγύριστο.

Όπως και να 'χει, κάτι θα βρει να κάνει. Ίσως επιδοθεί κι αυτός όπως ο προκάτοχός του στον πολιτικό τουρισμό και στις διαλέξεις στο εξωτερικό.

Η καλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρει στον τόπο το βράδυ της Κυριακής είναι η απόσυρσή του από την πολιτική.

Άντε γεια Αντωνάκη...

Όλοι εμείς που κορόιδεψες 2,5 χρόνια σε αποχαιρετούμε για πάντα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις