ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μετά την Παναρίτη θυμήθηκα την Μπιρμπίλη και τον Παπουτσή

Μετά την Παναρίτη θυμήθηκα την Μπιρμπίλη και τον Παπουτσή

Τελικά η ζωή κάνει κύκλους και μάλιστα ομόκεντρους!!! - Η πολιτική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο - Όταν οι σημερινοί διαφωνούντες με την τοποθέτηση της Παναρίτη στο ΔΝΤ, κατάπιναν «αμάσητες» τις τοποθετήσεις του Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα και της Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ και στον ΟΗΕ.

Η πολιτική πιάτσα των «πεφτοσυνεφάκηδων» είναι λέει έξαλλη με την τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να το «χωνέψουν», όπως διαβάζω, ότι το Μαξίμου υπέπεσε σε τέτοιο ατόπημα.

Έλα βρε παιδιά ηρεμήστε. Θα το χωνέψετε, όπως χωνέψατε:

-Την επιλογή του «γίγαντα» της πολιτικής ζωής Χρήστου Παπουτσή στη θέση του εκπροσώπου στην Παγκόσμια Τράπεζα.

-Τις προτάσεις που έριξαν το Νοέμβριο του 2011 στο τραπέζι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την πρωθυπουργία. Θυμίζω τα τρομερά ονόματα του Φίλιππου Πετσάλνικου και της Έλσας Παπαδημητρίου!!!

-Την τοποθέτηση της Τίνας Μπιρμπίλη ως πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ μέχρι το 2013 και μετά στον ΟΗΕ στο τμήμα Περιβάλλοντος.

-Την επιλογή του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία για να γίνει το PSI και να σωθούν οι Γερμανικές τράπεζες.

-Την επιλογή του Γκίκα Χαρδούβελη στο υπουργείο Οικονομικών.

-Την επιλογή του Σταύρου Παπασταύρου στη διαπραγματευτική ομάδα και τόσα άλλα πρόσωπα «wannadeδες» που τους μάζεψαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από τα γυμναστήρια και τους έκαναν ανθρώπους...

Σχετικές ειδήσεις