ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Εκλογές 2015: Αλίμονο σε αυτούς που πάνε ανάποδα στη θέληση του λαού!

Εκλογές 2015: Αλίμονο σε αυτούς που πάνε ανάποδα στη θέληση του λαού!

Η «συμμαχία» της διαπλοκής έχει ήδη ρίξει το νέο σύνθημα της προπαγάνδας: «είμαστε όλοι διαπλεκόμενοι», κάτι αντίστοιχο με την ανεκδιήγητη επιχειρηματολογία του Πάγκαλου: «όλοι μαζί τα φάγαμε».Πάνω σε αυτό τον καμβά του συμψηφισμού ωθούν το εκλογικό σώμα σε επικίνδυνες επιλογές που καθιστούν εύθραυστη την πολιτική σταθερότητα.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΤΙ «ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ» ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το στατιστικό παράδοξο αυτών των εκλογών που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου είναι ότι το λεγόμενο «τρίγωνο της διαπλοκής» προεξοφλεί το αποτέλεσμα των εκλογών και κάνει ήδη ασκήσεις επί χάρτου για την επόμενη κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο της πολιτικής τους μανίας να ελέγξουν τις εξελίξεις υποθέσεων και σκανδάλων που βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης έχουν «προαποφασίσει» ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή και με ποιους πρέπει να συνεργαστεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Τόνοι μελάνης χύνονται καθημερινώς στις φυλλάδες της διαπλοκής περί ανάγκης κυβέρνησης ειδικού σκοπού.

«Να μπει στην κυβέρνηση το Ποτάμι, να μπει το ΠΑΣΟΚ, να μπει η ΝΔ...» είναι το μήνυμα της προπαγάνδας που στέλνουν οι καναλάρχες της διαπλοκής προς όλες τις κατευθύνσεις, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Τους φαίνεται σίγουρο το αποτέλεσμα των εκλογών, όπως σίγουρο τους φαινόταν και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Έτσι και τότε προεξοφλούσαν άνετη επικράτηση του «ΝΑΙ».

Τα φερέφωνα της ολιγαρχίας, οι γνωστοί εργολάβοι της ενημέρωσης, οι «γκαλοπατζήδες» της χειραγώγησης, τα συστημικά κόμματα, όλοι μαζί, επιχειρούν να πείσουν τον λαό ότι δεν έχει ούτε καν νόημα η συζήτηση για το μνημόνιο, ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αντίστασης, αφού δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και θα πρέπει να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα.

Επιδιώκουν με κάθε τρόπο τη σιωπηρή συγκατάθεση του λαού, στη λεηλασία της πατρίδας του, στη μετατροπή της χώρας του σε προτεκτοράτο και αποικία χρέους...

Επιδιώκουν τη σιωπηρή συγκατάθεση του λαού, στο κλείσιμο της επιχείρησής του, στην απόλυσή του, στο ξεσπίτωμα και στην εξαθλίωσή του.

Ποντάρουν με κάθε τρόπο στην αποχή υπερτονίζοντας με κάθε ευκαιρία ότι πρόκειται για τον πιο σωστό τρόπο διαμαρτυρίας των πολιτών.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον ότι η αποχή είναι η πιο ύπουλη «ολιγαρχική ψήφος», γιατί ενώ «πουλάει» δήθεν αντίσταση και απόρριψη όλων των κομμάτων, είναι αυτή που δίνει τη μεγαλύτερη δύναμη στα συστημικά κόμματα.

Την ίδια ώρα ξεδιπλώνουν με χειρουργικό τρόπο το γνωστό αφήγημα της Συγγρού: «δεν είμαστε μόνο εμείς διαπλεκόμενοι, είστε κι εσείς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι «και ο Τσίπρας είναι ένας από εμάς».

Δυστυχώς γι’ αυτούς η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου - παρά τα όποια λάθη τακτικής μπορεί να της χρεώσει κάποιος στο πλαίσιο της πολιτικής κριτικής – δεν είχε και δεν έχει «γραμμάτια» ούτε σε εφοπλιστές, ούτε σε τραπεζίτες, ούτε σε μεγαλοεργολάβους.

Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, είναι πατριωτική ψήφος συνείδησης και το αποτέλεσμα της κάλπης αυτή τη φορά δεν θα μπορεί να μεταφραστεί κατά το δοκούν από τα δελτία των 8.

Αλίμονο σε αυτούς που θα επιχειρήσουν να το διαστρεβλώσουν την επομένη των εκλογών.

Σχετικές ειδήσεις