ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν θα πουλήσουν την Ακρόπολη; Καλά, μην παίρνεις κι όρκο!

Δεν θα πουλήσουν την Ακρόπολη; Καλά, μην παίρνεις κι όρκο!

Στην 17ώρη διαπραγμάτευση του Τσίπρα, τότε που βάφτισε "ναι" το "όχι" των Ελλήνων και στήθηκε μαζί με τον Καμμένο στη γνωστή στάση "στα τέσσερα", ακολουθώντας το παράδειγμα των Σαμαρά, Βενιζέλου, ΓΑΠ κλπ. οι παραμυθάδες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν κάνει σημαία μια-και καλά- ατάκα του Τσίπρα προς τους ξένους "σε λίγο θα μας πείτε να πουλήσουμε και την Ακρόπολη!".

Αυτό ήθελαν να περάσει οι συγκυβερνήτες της δεκάρας για να πουλήσουν τζάμπα μαγκιά στον κοσμάκη, που χαντάκωσαν για τα επόμενα 30 χρόνια. Κι επειδή αυτός ο σοφός κοσμάκης έχει πει από τα παλιά τα χρόνια, μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις, ακόμη και αυτός ο δήθεν τσαμπουκάς του Τσίπρα αμφισβητείται.

Όπως φάνηκε με την ιστορία των μαρμάρων του Παρθενώνα, ναι τα κατά τον Μπαλτά "Ελγίνεια"(!!!), οι τύποι είναι τόσο επικίνδυνοι που δεν θα μπορέσουν να περισώσουν τίποτα...

Ανικανότητα και δολιότητα στο μέγιστο βαθμό. Μαρτυράνε χωρίς ξύλο και παραχωρούν τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, όχι απλά χωρίς αντίσταση αλλά μετά χαράς... Διώξτε τους όσο είναι καιρός. Είναι επικίνδυνοι!