ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Grexit: Ο Τσίπρας να κάνει πράξη το «ΟΧΙ» των Ελλήνων!

Grexit: Ο Τσίπρας να κάνει πράξη το «ΟΧΙ» των Ελλήνων!

Οι Άγγλοι έδειξαν το δρόμο. Και τον τρόπο. Έδωσαν το λόγο στον κυρίαρχο λαό κι αυτός αποφάσισε. Κι επειδή στην Αγγλία μετά τα λόγια ακολουθούν οι πράξεις, ο Κάμερον σεβόμενος το λαό του, κάνει στην άκρη και προχωρά στο επόμενο βήμα.

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ - Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ;

Το βρετανικό «ΟΧΙ» θα παραμείνει «ΟΧΙ», ο κόσμος να χαλάσει.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα που το περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού, μετατράπηκε σε «ΝΑΙ» από έναν πρωθυπουργό που είχε το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια του και αντί να «πυροβολήσει» το χάρισε στους δανειστές: Το λαό του.

Μέσα σε ένα βράδυ, ο κ. Τσίπρας γκρέμισε την Ελπίδα και την Αξιοπρέπεια ενός λαού με την βαθύτερη πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά.

Σήμερα, οι Βρετανοί απέδειξαν ότι οι Έλληνες είχαν δίκιο. Και πως από τη στιγμή που η Ευρώπη έχει χάσει το νόημα της... Ένωσης της και έχει μετατραπεί σε συνεταιρισμό τοκογλύφων, ναι, είναι καλύτερα να διαλυθεί!

Μετά και το βρετανικό δημοψήφισμα, ο κ. Τσίπρας απαιτείται να βρει το σθένος και το πολιτικό εκτόπισμα να κάνει πράξη αυτό που ΑΠΑΙΤΗΣΕ ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα.

Οι ιστορικές καταβολές του λαού μας απαιτούν άμεσα να σηκωθεί όρθιος ξανά και να περπατήσει στο δρόμο που χάραξαν οι Έλληνες, πριν τους Άγγλους.

Η Ιστορία έστω και μέσω... Αγγλίας, δίνει στον Τσίπρα μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν τη χάσει κι αυτή, αργά ή γρήγορα θα μπει κι αυτός στο χρονοντούλαπο ως ένας ακόμη μοιραίος...

Κύριε Τσίπρα οι ηγέτες μπαίνουν μπροστά από τα πλήθη και δείχνουν το δρόμο, δεν κρύβονται πίσω από το λαό!

Ή τώρα ή ποτέ...