ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Νέα ήθη: Μετέτρεψαν το Ναό σε «χαμαιτυπείο» και κρίθηκαν αθώοι!

Νέα ήθη: Μετέτρεψαν το Ναό σε «χαμαιτυπείο» και κρίθηκαν αθώοι!

Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα υβριστικής συμπεριφοράς κατά την εισβολή αντεξουσιαστών, την ώρα της θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης - Κρίθηκαν όλοι αθώοι

«Μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δίνετε».

Αυτό είναι το μήνυμα που δίνει η Δικαιοσύνη μετά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, αντεξουσιαστές, εισέβαλαν στο Ναό, λίγο πριν τις 9.30 το πρωί, διακόπτοντας την Κυριακάτικη λειτουργία, διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτηρίων στην πόλη.

Η Δικαιοσύνη λοιπόν τους έκρινε αθώους για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας.

Αν καταλάβαμε καλά, από εδώ και στο εξής θα μπορεί όποιος θέλει να μπαίνει στον «οικο του Θεού» και να διαμαρτύρεται, να πραγματοποιεί εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, να πετάει φέιγ βολάν, αυγά, ντομάτες, ζαρζαβατικά και ότι άλλο ποθεί η καρδιά του.

Θα μπορεί ο καθένας στο όνομα της... ελευθεριότητας να διακόπτει το εκκλησίασμα και να βγάζει λόγους με ντουντούκες ή να αναρτά ακόμα και πανό μέσα στην εκκλησία.

Γιατί;

Γιατί έτσι γουστάρει.

Γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ και κάνει ότι του καπνίσει...

Νέα ήθη!

Σχετικές ειδήσεις