ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η Όλγα Τρέμη και οι σιλικόνες...

Η Όλγα Τρέμη και οι σιλικόνες...

Ήταν από εκείνες τις παρεμβάσεις, που προσπαθεί κανείς να καταλάβει το πραγματικό κίνητρο που κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Η Όλγα Τρέμη, χωρίς να... τρέμει, αποφάσισε να σχολιάσει την ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha Ευαγγελίας Τσικρίκα στον Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και το επερχόμενο «μαύρο» στα μη αδειοδοτημένα κανάλια.

«Τσικρίκα power. Θέλω να σταθώ πολιτικά και ανθρώπινα στο θέμα. Είχαμε, χθες, μια απλή εργαζόμενη, που είπε σκληρές αλήθειες στον πρωθυπουργό. Ήταν μια απλή εργαζόμενη που βιώνει σκληρά τα όσα γίνονται αυτές τις ημέρες. Μίλησε χωρίς καμία υπερβολή. Αυτό το γεγονός αποδόμησε το κυβερνητικό επιχείρημα. Ήταν μια ρωγμή. Μπορεί να χρειαστεί πολιτική σιλικόνη για να την κλείσουνε. Ήταν μια ρωγμή και γι αυτό το λόγο συζητήθηκε πολύ», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon TV».

Περί σιλικόνης, λοιπόν, ο λόγος. Μόνο που, όπως αποδείχθηκε, η κυβέρνηση των «διαπραγματευτών» δεν σκαμπάζει από σιλικόνες. Όταν είσαι δεμένος στο άρμα του Βερολίνου, δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης μονωτικών υλικών.

Οι απολύσεις, η φτώχεια και η εξαθλίωση δεν χρειάζονται ειδικά υλικά. Μόνον αδιαντροπιά, κυνισμό και περίσσιο θράσος. Και από αυτά, η κυβέρνηση διαθέτει μπόλικα.

Με απλά λόγια: Άσφαιρο και «χλιαρό» το σχόλιο της Όλγας.

Σχετικές ειδήσεις