ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ωδή στη Βενεζουέλα από τους Συριζαίους!

Ωδή στη Βενεζουέλα από τους Συριζαίους!

Το εγκώμιο της Βενεζουέλας έπλεξε κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Άλλωστε είναι πια πασιφανές ότι το μοντέλο που λατρεύουν οι Συριζαίοι είναι αυτό της Βενεζουέλας και δεν χάνουν την ευκαιρία να το υπερασπίζονται.

Απαντώντας σε σχολιογράφο, ο οποίος είχε συγκρίνει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αυτή των Μαδούρο και Τσάβες, ο Γιώργος Μηταφίδης ανέφερε πως στ Βενεζουέλα «έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες».

Ακόμη, ανέφερε πως «το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού».

«Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας», τόνισε o κ. Μηταφίδης.