ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Τζανακόπουλος, η διαπραγμάτευση και οι... χορτάτοι Έλληνες!

Ο Τζανακόπουλος, η διαπραγμάτευση και οι... χορτάτοι Έλληνες!

Δημήτρης Τζανακόπουλος | Ειδήσεις: Βλέποντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, να υπερασπίζεται με σθένος τη διαπραγματευτική γραμμή τωνΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέναντι στους δανειστές, δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα έφτανε στο σημείο να προσβάλει τους ίδιους τους πολίτες.

Ναι, σωστά διαβάζετε! Ο πάντα ετοιμόλογος εκπρόσωπος των «περήφανων διαπραγματευτών», ερωτηθείς στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τι θα γίνει με το Μνημόνιο και έως πότε θα υποφέρουν οι Έλληνες, απάντησε: «Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν μπορούμε να τον έχουμε. Κανείς δεν αρνείται ότι υπάρχουν δυσκολίες για επιχειρήσεις και πολίτες που βιώνουν μια κατάσταση αβεβαιότητας, για την οποία δεν ευθύνεται στην ελληνική κυβέρνηση».

Ποια ολόκληρη πίτα, κύριε εκπρόσωπε; Πετσοκόψατε συντάξεις και μισθούς, μοιράζοντας ψίχουλα στον Έλληνα φορολογούμενο. Και τη στιγμή που αυτός ο δύσμοιρος πάει να βάλει κι αυτά τα ελάχιστα τρίμματα της πίτας στο στόμα του, έρχεστε με φοροληστρικά μέτρα και του παίρνετε κι αυτά!

Όσο για τον χορτάτο σκύλο; Αφήστε το καλύτερα! Η κυβέρνησή σας θυμίζει εκείνο το φοβερό ανέκδοτο με τους δύο σκύλους που είναι μπροστά από ένα παρκόμετρο και ο ένας από αυτούς αναρωτιέται: «Δηλαδή, ρε φίλε, από φέτος θα πληρώνουμε κι εμείς;».

«Δεν φταίμε εμείς, αλλά οι κακοί δανειστές». Τι ωραία που τα λέτε, κύριε εκπρόσωπε! Τόσο πολιτικό «σανό» δεν έχετε ξαναμοιράσει ποτέ με άλλη δήλωσή σας!

Αναρωτιόμαστε πώς θα μπορούσατε εσείς να ζήσετε με 200 ευρώ το μήνα; Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια! Δύσκολα σας βάζουμε, το ξέρουμε...

Μόνο που, κύριε εκπρόσωπε, θα πρέπει, κάποιες φορές να προσέχετε και λίγο τι λέτε και πώς το λέτε! Επτά χρόνια Μνημονίων δεν είναι λίγα...

Θυμηθείτε λίγο το γνωστό σύνθημα: «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!».

Σχετικές ειδήσεις