ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τσίπρας σε χιλιοπαιγμένη έκδοση: Μας ενώνει η... περηφάνια μας!

Τσίπρας σε χιλιοπαιγμένη έκδοση: Μας ενώνει η... περηφάνια μας!

Σε μια ομιλία που θα μπορούσε, κάλλιστα, να θεωρηθεί copy - paste προηγούμενων τοποθετήσεών του, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο Ζάππειο Μέγαρο στο Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών για την Ελλάδα και τον ρόλο που διαδραματίζει στο «σταυροδρόμι των πολιτισμών».

«Μας ενώνει η περηφάνια μας, αλλά και η ευθύνη μίας μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς, που δεν μας ανήκει πια κατ' αποκλειστικότητα, αλλά είναι κληρονομιά ολόκληρης της ανθρωπότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Μόνο που η «περηφάνια» στην οποία αναφέρεται με τόσο εύσχημο τρόπο ο κ. Τσίπρας, έχει πλέον εκλείψει σε αυτή τη χώρα, με ευθύνη τόσο του ίδιου όσο και της «περήφανης» κυβέρνησής του.

Πράγματι, κανείς δεν διαφωνεί με το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού και την περηφάνια που εκπέμπει.

Τι θα γίνει, όμως με την περηφάνια αυτού του ταλαίπωρου λαού, που έχει τραβήξει τα πάνδεινα εξαιτίας της οικονομικής χούντας που του έχει «κατσικωθεί» στο σβέρκο εδώ και μία επταετία, εξαιτίας των Μνημονίων;

Τη στιγμή που ένας από τους κατεξοχήν «οικονομικούς δολοφόνους» της χώρας, ο Πολ Τόμσεν, βγαίνει και λέει πως η πολιτική των Μνημονίων ήταν λανθασμένη όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν ακούγεται «κιχ» από την κυβέρνηση της δήθεν περήφανης διαπραγμάτευσης! Μουγγή περηφάνια δεν υπάρχει, όμως, κύριε Τσίπρα.

Σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο που είχε εκφωνήσει ο αξέχαστος ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, πριν από έξι χρόνια, είχε αναρωτηθεί: «Υπάρχει τελικά κάποιος που να αγαπάει αυτό τον τόπο;». (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Νισάφι πια με τη μουγγή περηφάνια, κύριοι της κυβέρνησης! Και ο πολιτικός σανός έχει τα όριά του...

Σχετικές ειδήσεις