Μας «έστειλε» ο Τσίπρας: Για τους φουσκωμένους λογαριασμούς του ρεύματος φταίει ο βαρύς χειμώνας!

Newsroom Newsroom

Μας «έστειλε» ο Τσίπρας: Για τους φουσκωμένους λογαριασμούς του ρεύματος φταίει ο βαρύς χειμώνας!

Αλέξης Τσίπρας | Ειδήσεις: Είναι φορές που προσπαθούμε, με πολύ μεγάλο ζόρι, να συγκρατηθούμε με αυτά που ακούνε τα αυτιά μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δυστυχώς, εκείνος που φρόντισε να ξεπεράσει κάθε όριο, αυτή τη φορά, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας για τους ενεργειακούς στόχους της Ελλάδας, μετά το πέρας σύσκεψη στο υπουργείο Περιβαλλοντικής Πολιτικής, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος δεν οφείλονται σε τίποτε άλλο παρά στο βαρύ χειμώνα του 2016-2017, που οδήγησε σε μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και τη μετάβαση πολλών καταναλωτών σε υψηλότερη τιμολογιακή κλίμακα!

Κι αν δεν πιστεύετε αυτό που σας αναφέρουμε, δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική δήλωση του κ. Τσίπρα

Κύριε Τσίπρα, δυστυχώς, πιάνεστε για πολλοστή φορά αδιάβαστος και φαίνεται πως ούτε και οι σύμβουλοί σας φροντίζουν να σας πουν την αλήθεια.

Ο λογαριασμοί του ρεύματος φέτος ήταν τσουχτεροί, όχι εξαιτίας της βαρυχειμωνιάς, αλλά λόγω των χρεώσεων ΥΚΩ και ΕΤΜΕΑΡ, τις οποίες επέβαλε η ΔΕΗ στους καταναλωτές, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα ποσά στα «ραβασάκια» του ρεύματος! (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε πτυχίο, για να καταλάβει κανείς τι πληρώσαμε για ρεύμα το τελευταίο διάστημα. Αρκεί να δει κανείς έναν αναλυτικό λογαριασμό και θα καταλάβει ότι οι «λοιπές χρεώσεις» είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτή καθαυτή την τιμή του ηλεκτρικού που έχει καταναλώσει ένα μέσο νοικοκυριό.

Κύριε πρωθυπουργέ, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα! Και, δυστυχώς, φαίνεται πως υποτιμάτε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη νοημοσύνη των πολιτών αυτής της χώρας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved