Αμετανόητος: Ο «τροϊκανός» Κοστέλο απαιτεί αυστηρή εποπτεία για την Ελλάδα μετά το Μνημόνιο

Newsbomb

Αμετανόητος: Ο «τροϊκανός» Κοστέλο απαιτεί αυστηρή εποπτεία για την Ελλάδα μετά το Μνημόνιο

Τον έχουμε συνηθίσει να κατακεραυνώνει την Ελλάδα, όντας ένας από τους τροϊκανούς που περνούσαν από «κόσκινο» για χρόνια την ελληνική οικονομία. Ο λόγος για τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Ντέκλαν Κοστέλο, ο οποίος τάχθηκε την Κυριακή (04/03) υπέρ μιας αυστηρής εποπτείας για τη χώρα μας, μετά την έξοδο από το Μνημόνιο.

Μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Κοστέλο είπε: «Η δημόσια διοίκηση έχει κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν είναι ακόμη ικανή μόνη της να κάνει μεταρρυθμίσεις. Είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρέπει να υπάρξει εποπτεία υπό τη σωστή μορφή».

Ο αξιωματούχος της Κομισιόν τόνισε ότι «δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η επιτήρηση θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ο κ. Κοστέλο, προφανώς δεν ξέχασε την εποχή Τόμσεν, όταν μαζί με τα υπόλοιπα «κοράκια» της Τρόικας περιδιάβαινε τα υπουργεία στην Ελλάδα, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο και ζητώντας τη λήψη επιπλέον αιματηρών μέτρων σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Και κατά την προσφιλή του συνήθεια, είπε ο κ. Κοστέλο ενώπιον του Φόρουμ: «Το πιο σημαντικό είναι να σκεφτούμε μία αναπτυξιακή πολιτική, ποιες μεταρρυθμίσεις θα εφαρμόσει η Ελλάδα μακροπρόθεσμα. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Τώρα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις».

Δεν σου έφτασαν οκτώ χρόνια Μνημονίων, θες κι άλλα, βρε άνθρωπε; Αλλά, δεν είναι να απορεί κανείς. «Πρώτο φεύγει το χούι και ύστερα η ψυχή», όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved