ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Amber Alert: Οι Τούρκοι κρατούν αιχμαλώτους Έλληνες στρατιώτες και ο Καμμένος τραγουδάει Διονυσίου

Amber Alert: Οι Τούρκοι κρατούν αιχμαλώτους Έλληνες στρατιώτες και ο Καμμένος τραγουδάει Διονυσίου

Δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι από την περασμένη Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, που κυκλοφορεί με tactical μπλουζάκια των ΟΥΚ, είναι εξαφανισμένος. Ούτε μια δήλωση, ούτε ένα σχόλιο, ούτε μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση...

Για τελευταία φορά εθεάθη μια ημέρα πριν την αιχμαλωσία των Ελλήνων στρατιωτικών και εθεάθη στον Έβρο!!!

Μιλάμε για απίστευτη σύμπτωση.

Ο υπουργός Αμυνας, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 28/02/2018, γλέντησε με την ψυχή του στις καλύβες του Δέλτα Έβρου, όπου και διανυκτέρευσε.

Στο βίντεο του Evros - news ο Πάνος Καμμένος, έχοντας δίπλα του τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και συνεργάτες του, μαζί με κυνηγούς και ψαράδες από την περιοχή, έστησαν γλέντι στην καλύβα που παραχωρήθηκε από ιδιώτη στον Ελληνικό Στρατό και θα είναι πλέον στρατιωτικό φυλάκιο.

Ο υπουργός τραγούδησε το «Άκου βρε φίλε» του Στράτου Διονυσίου, που έπαιζαν οι στρατιώτες της μπάντας της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού οι οποίοι προφανώς «επιστρατεύθηκαν» να διασκεδάσουν με ακορντεόν και κλαρίνα τον κ. Καμμένο και την παρέα του.

Απόλαυσαν ντόπια κρέατα, κυνήγι και ψάρια που έφεραν οι συνδαιτημόνες του και ντόπιο κρασί και τσίπουρο.

Δείτε τον και απολαύστε τον με την ψυχή σας

Οι Τούρκοι διεμβόλισαν το σκάφος του λιμενικού «Γαύδος» στα Ίμια, έκαναν δηλαδή επιθετική ενέργεια, δεν επέτρεψαν στον Καμμένο να πλησιάσει στην ίδια περιοχή για να ρίξει στεφάνι, μπλόκαραν τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και δεν μπορούσε επί ώρα να πετάξει από την Στρογγύλη και ο… τουρκοφάγος Πάνος Καμμένος τσιμουδιά.

Θα μιλήσει τώρα που δυο παλικάρια βρίσκονται στα χέρια των Τούρκων;