ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το είδαμε κι αυτό: Ο Ανδρέας Γεωργίου φίλος του ΣΥΡΙΖΑ!

Το είδαμε κι αυτό: Ο Ανδρέας Γεωργίου φίλος του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανδρέας Γεωργίου | ΕΛΣΤΑΤ | ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά, αδέρφια, κανείς δεν χάνεται σε τούτο τον τόπο και το πανίσχυρο «υπερ-λευκαντικό» της Πολιτικής καθαρίζει, όπως όλα δείχνουν, τα πάντα!

Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης κατηγορούμενος για τα «μαγειρεμένα» στατιστικά στοιχεία που μας έμπασαν «ντουγρού» στα Μνημόνια, φαίνεται πως πλέον διαθέτει και σοβαρά κυβερνητικά ερείσματα.

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα! Ο άνθρωπος, ο οποίος κυνηγήθηκε όσο κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ - προτού καταστεί κυβερνών κόμμα – διαθέτει, όπως όλα δείχνουν, πλέον ισχυρότατους συμμάχους.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί, άλλωστε, η ξαφνική «επίθεση φιλίας» που έκανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης;

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι «για το έλλειμμα του 2009 που ήταν 15,1% και όχι 6% με βάση τα πλαστά στοιχεία, έφταιγε η κυβέρνηση της ΝΔ και όχι ο κ. Γεωργίου».

«Χαίρομαι γιατί το Συμβούλιο, η Επιτροπή, η Eurostat, το Eurogroup, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, επιβεβαιώνουν ότι σήμερα και όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, μετά το 2010, τα ελληνικά δημοσιονομικά στοιχεία είναι απόλυτα αξιόπιστα», υποστήριξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας ότι «σεβόμαστε απόλυτα και εγγυόμαστε την ανεξαρτησία, τόσο της ΕΛΣΤΑΤ, όσο και της ελληνικής Δικαιοσύνης», λέγοντας πως «όσοι επιχειρούν σήμερα να αξιοποιήσουν τις δικαστικές περιπέτειες που ταλαιπωρούν τον κ. Γεωργίου για να πλήξουν την Ελλάδα, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να υπενθυμίζουν το δημοσιονομικό εκτροχιασμό και τα πλαστά στοιχεία».

Βρε λεβέντες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ειλικρινά τώρα, πείτε μας τι πίνετε και δεν μας δίνετε! Πού πήγαν εκείνες οι «βιτριολικές» ατάκες σας για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΕΛΣΤΑΤ; Πού πήγαν οι φωνές και τα οργισμένα σχόλιά σας;

Το πανίσχυρο «υπερ-λευκαντικό» της Πολιτικής όλα τα σβήνει, άμα θέλει και μπορεί. Το κακό, όμως, βρε αθεόφοβοι, είναι ότι στο Διαδίκτυο όλα μένουν και όλα διατηρούνται στη «μνήμη» του.

Και κάπως έτσι, αδέρφια επιβεβαιώνεται και στην ελληνική πολιτική σκηνή ο γνωστός γλωσσοδέτης που λέγαμε από παιδάκια: «Φίλος εδωσε σε φίλο, τριαντάφυλλο με φύλλο. Φίλε φίλαγε το φύλλο μην το δώσεις σε άλλο φίλο».

Διαβάστε επίσης:

Τα «πάνω - κάτω» στην κινητή τηλεφωνία: Τι αλλάζει και πώς επηρεάζεται η «τσέπη» μας