ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αναφορά Τσίπρα σε αεροδρόμιο «Μίκρας» αντί «Μακεδονία» - Το τερμάτισες μεγάλε

Αναφορά Τσίπρα σε αεροδρόμιο «Μίκρας» αντί «Μακεδονία» - Το τερμάτισες μεγάλε

Κάποιοι αναρρωτιούνται αν ήταν γκάφα του Τσίπρα ή αν το είπε επίτηδες; Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι όλα fake news και ότι ο Τσίπρας δεν έκανε τέτοια αναφορά - Δυστυχώς, είπε ακριβώς αυτό: «Το αεροδρόμιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη»

Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «μέσα από το ραντάρ υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη» θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην ασφάλεια του εναέριου χώρου της γειτονικής χώρας.

Ποιας «Μίκρας» ρε σύντροφε;

Δεν πάμε καλά. Βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραπάνω αναφορά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media καθώς πολλοί δεν την εξέλαβαν ως ένα εκ παραδρομής λάθος αλλά μια προαναγγελία για την αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία« της Θεσσαλονίκης, κάτι που βέβαια μέχρι τώρα δεν προκύπτει από άλλη επίσημη ή ανεπίσημη αναφορά της ελληνικής κυβέρνησης.

Σημειώνεται πως το αεροδρόμιο λεγόταν «αεροδρόμιο της Μίκρας» μέχρι το 1992 οπότε και άλλαξε σε «αεροδρόμιο Μακεδονία» ή ολογράφως Διεθνής Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Δείτε το βίντεο