ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Εγώ, εγώ κι εγώ… »

«Εγώ, εγώ κι εγώ… »

Δεν λέω, ο άνθρωπος είναι εξαίρετος επιστήμονας, αλλά πολιτικά το έχει τερματίσει. Η έπαρση του ξεπερνά κάθε όριο υγιούς φιλοδοξίας

Ίσως μόνο η ψυχολογία μπορεί να εξηγήσει τον αυτοπροσδιορισμό του ιδίου του Βαγγέλη Βενιζέλου ότι είναι σύμβολο του αγώνα για τη διάσωση της χώρας.

Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημοσίως, ούτε για αστείο.

Κι όμως ο Βενιζέλος τα είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ. «Είμαι εμπόδιο; Γιατί συμβολίζω τον αγώνα για τη διάσωση της χώρας; Γιατί συμβολίζω τον αγώνα υπέρ της Ευρώπης, του Δικαίου;».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τόνισε ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ «έκανε μια επιλογή αυτοχειριασμού της παράταξης» «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη διότι έχει πληγεί βαθύτατα η δημοκρατική παράταξη. Ελπίζω αυτή η βλάβη να μην είναι ανεπανόρθωτη» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το καταπληκτικό είναι το στις 10 λέξεις που χρησιμοποιούσε οι μισές ήταν το «εγώ» και το «εμένα».

Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του με την ατάκα: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει να είμαι βουλευτής. Το ερώτημα είναι αν το ΚΙΝΑΛ επιθυμεί να έχει και εμένα στη Βουλή. Ήθελε άρα να στείλει ένα μήνυμα. Το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει στο ΚΙΝΑΛ, ένα ΚΙΝΑΛ χωρίς Βενιζέλο». Όταν δε τον ρώτησε η Κοσιώνη αν θα κάνει κάποιο νέο κόμμα απάντησε: «Έχω δικό μου όμιλο προβληματισμού».

Έλα Χριστέ κι Απόστολε.

Ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα να μιλούν με τέτοιο κομπασμό;

Από που αντλούν τέτοια αλαζονεία;

Ο κ. Βενιζέλος αγνοεί τις λαϊκές σοφίες: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς οντέ καβαλικέψεις/για να σε χαιρετούν κι αυτοί οντέ θα ξεπεζέψεις».