FUN TIME

Δαιμονισμένη σκορπά τον τρόμο: Κάνει κύκλους το κεφάλι της και ουρλιάζει με φωνή... Σατανά! (video)

Δαιμονισμένη σκορπά τον τρόμο: Κάνει κύκλους το κεφάλι της και ουρλιάζει με φωνή... Σατανά! (video)

Πρωταγωνιστές σε ταινία τρόμου αισθάνθηκαν επιβάτες ενός λεωφορείου στην Αργεντινή, καθώς ανάμεσά τους εμφανίστηκε μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είχε κυριευτεί από δαίμονα.

Στο ανατριχιαστικό, μάλιστα, βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζεται να μιλά με σατανική φωνή, την ώρα που κουνά ανεξέλεγκτα το κεφάλι της σε διάφορες κατευθύνσεις! Παράλληλα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια του «ξεσπάσματός» της, έκανε αρκετές φορές εμετό.

Παρόλα αυτά, ένας επιβάτης βρήκε το θάρρος να την πλησιάσει προκειμένου να δει αν είναι καλά, ωστόσο η σατανισμένη γυναίκα φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την παρουσία του, συνεχίζοντας να ουρλιάζει ακατάληπτα με βαριά φωνή και να κουνά κυκλικά το κεφάλι της!

Ο οδηγός αναγκάστηκε έτσι να σταματήσει το όχημα, καθώς τρομαγμένοι επιβάτες ζητούσαν να αποβιβαστούν, πιστεύοντας ότι η γυναίκα είχε κυριευτεί από κακό πνεύμα.

Σύμφωνα, δε, με τα τοπικά μέσα του San Luis, έμεινε τελικά μόνη της στο λεωφορείο, μέχρι που συνελήφθη στο σταθμό. Η τύχη της, όπως και τα στοιχεία της, παραμένουν άγνωστα…

Σχετικές ειδήσεις