ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Brabus Adventure είναι μια Mercedes G-Class που σας πάει γρήγορα παντού!

H Brabus Adventure είναι μια Mercedes G-Class που σας πάει γρήγορα παντού!

Για κάποιους η στάνταρ G-Class είναι πολύ… συνηθισμένη. Στις περιπτώσεις αυτές αναλαμβάνουν δράση οι βελτιωτές όπως η Brabus.

Του Γιάννη Σκουφή

Τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτήν τα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων μπορούν να σας πάνε πολύ γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο. Αλλά τι γίνεται όταν ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες, χαντάκια και λοιπές κακοτεχνίες; Στην καλύτερη καταλήγεις με ένα σκισμένο ελαστικό, ενώ ένα γρήγορο SUV θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια δίχως δυσάρεστες συνέπειες.

Επίσης αν μιλάμε για ένα κορυφαίο τετρακίνητο όπως είναι η Mercedes G-Class το θέμα παίρνει μια άλλη διάσταση, καθώς εκτός δρόμου μπορεί να φτάσει πολύ πιο μακριά από οποιοδήποτε άλλο SUV.

Και γρήγορα, ειδικά στην εκδοχή της Brabus Adventure στην οποία ο κινητήρας πετρελαίου της G 350 d έχει αποκτήσει ακόμα 55 ίππους, φτάνοντας συνολικά τους 330. Οι οποίοι μπορούν να επιταχύνουν αυτόν τον αυτοκινητικό κολοσσό μέσα σε 7,2 δεύτερα από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα και να τον κινήσουν και με περισσότερα από 200 χλμ./ ώρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Φυσικά σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση υπάρχουν και οπτικές διαφοροποιήσεις, όπως στο καπό με τις εισαγωγές αέρα, στον «εργάτη» μπροστά, στη σχάρα οροφής και στα «τρακτερωτά» λάστιχα. Για να δικαιολογείται και το όνομα Adventure…