ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

CNN Cars 2019 - Όσα πρέπει να γνωρίζεις

CNN Cars 2019 - Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν όσα ξέραμε για το αυτοκίνητο.

MHEV, HEV, PHEV, ΕV. Αυτά τα αρκτικόλεξα που έχουν σχέση με τα συστήματα πρόωσης των καινούργιων αυτοκινήτων -συγκεκριμένα σημαίνουν ήπια υβριδικό, υβριδικό, plug-in υβριδικό και ηλεκτρικό όχημα- θα μας γίνονται όλο και πιο οικεία όσο περνά ο καιρός και οι κατασκευαστές θα στρέφονται όλο και περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση.

Ταυτόχρονα, η διασύνδεση που ήδη θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, η ημι-αυτόνομη καταρχάς και εν συνεχεία η αυτόνομη οδήγηση, θα περιλαμβάνονται είτε στο βασικό είτε στον προαιρετικό εξοπλισμό όλο και περισσότερων μοντέλων. Ακόμα και των πιο μικρών.

Στο δεύτερο αφιέρωμα CNN Cars για το 2019 σας παρουσιάζουμε μοντέλα που ήδη διαθέτουν πολλές από αυτές τις τεχνολογίες, τα οποία συνδυάζουν το πάντα επιθυμητό fun to drive με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος, τα δυναμικά χαρακτηριστικά με τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, την ευελιξία μέσα στην πόλη με την άνεση στα ταξίδια, την υψηλή ποιότητα με τον σύγχρονο σχεδιασμό και την εξατομίκευση.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων