ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν υπάρχουν πιο φαρδιά φτερά από αυτά της Toyota Supra της Liberty Walk’s

Δεν υπάρχουν πιο φαρδιά φτερά από αυτά της Toyota Supra της Liberty Walk’s

Μια από τις πιο γνωστές εταιρείες βελτιώσεων της Ιαπωνίας παρουσίασε τη δική της άποψη για τη νέα Toyota Supra.

Του Γιάννη Σκουφή

H Toyota Supra είναι ένα από τα καινούργια μοντέλα που βρίσκονται διαρκώς στην επικαιρότητα. Ίσως γιατί έκανε την επανεμφάνισή της μετά από καιρό, ενδεχόμενα εξαιτίας των πολλών κοινών της με τη BMW Z4 και σίγουρα γιατί πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κουπέ.

Η Supra έχει απασχολήσει φυσικά και τους βελτιωτές, ενώ πρόσφατα μια από τις πιο γνωστές εταιρείες βελτιώσεων της Ιαπωνίας, η Liberty Walk’s παρουσίασε τη δική της εκδοχή. Η οποία όπως φαίνεται από τι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Όχι τόσο χάρη στη θηριώδη πίσω αεροτομή όσο για τις πραγματικά τεράστιες προεκτάσεις των φτερών, που κάνουν τη συγκεκριμένη Supra αισθητά πιο φαρδιά από πολλά υπερ- αυτοκίνητα. Το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχουν δύο κιτ: ένα από φάιμπεργκλας που κοστίζει περίπου 17.000 ευρώ και έναν από το πιο ελαφρύ CFRP (συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα), το οποίο βέβαια είναι και πιο ανθεκτικό.

Η Supra της Liberty Walk’s πάντως δεν θα περιοριστεί μόνο στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ αλλά θα έρθει και στην Ευρώπη. Ήδη υπάρχουν προ- παραγγελίες και οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται για το Σεπτέμβριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε καραντίνα 80 εκπαιδευτικοί στην Ξάνθη - Λουκέτο σε 5 σχολεία