Αυτό είναι ίσως το πιο αχρείαστο αξεσουάρ αυτοκινήτου

Newsbomb

Πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο κάθισμα με μονό πόδι που η Rolls Royce πουλά έναντι 7.300 ευρώ

Του Γιάννη Σκουφή

Στη Rolls Royce φαίνεται πως αυτό που λέει ο σοφός λαός μας για τα μεταξωτά βρακιά το εφαρμόζουν και στην πράξη, καθώς ένα από τα διαθέσιμα αξεσουάρ που μπορεί να αγοράσει κανείς από την πραγματικά μεγάλη γκάμα της εταιρείας είναι και αυτό που βλέπετε.

Πρόκειται για μια αναδιπλούμενη καρέκλα, φυσικά με δέρμα στο κάθισμα, προκειμένου, όπως λέει και η εταιρεία «να απολαμβάνουν την άνεση ενός καθίσματος Rolls Royce όπου και αν βρίσκονται».

Τώρα που μπορεί να βρίσκονται και να πρέπει να έχουν ένα πτυσσόμενο καρεκλάκι με ένα πόδι για να ξαπωστάσουν είναι ένα καλό ερώτημα. Τα παραδείγματα που δίνει η εταιρεία πάντως είναι όταν ζωγραφίζει κανείς μια τοποθεσία, όταν περπατά στην ύπαιθρο -ιδιοκτησίας του φυσικά- και θέλει να ξεκουραστεί ή όταν πετά το… drone του.

Το ένα και μόνο πόδι, που έχει και μια μύτη για να μην γλιστράει, είναι από ανθρακόνημα, τα υπόλοιπα είναι από αλουμίνιο και από δέρμα, ενώ από δέρμα είναι και η βάση της που ταιριάζει απόλυτα στο πορτμπαγκάζ της Cullinan και με λίγη προσπάθεια και σε αυτά των άλλων μοντέλων της μάρκας. Φυσικά υπάρχει και σετ των δύο, αλλά δεν ξέρουμε αν η τιμή τους είναι καλύτερη σε σχέση με τις 7.300 ευρώ που κοστίζει το κάθε καρεκλάκι μόνο του. Στο ποσό περιλαμβάνεται και ένας φακός ενσωματωμένος στη βάση της καρέκλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved