ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για petrolheads

Αυτό είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για petrolheads

V8 Hotel. Αυτό είναι το ξενοδοχείο κοντά στη Στουτγκάρδη που κάποια από τα δωμάτιά του έχουν άμεση σχέση με το αυτοκίνητο.

Του Γιάννη Σκουφή

Η περιοχή γύρω από τη Στουτγκάρδη είναι η Μέκκα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς εκεί είναι η έδρα της Mercedes και της Porsche αλλά και της Bosch, που είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως.

Έτσι μάλλον ακούγεται λογικό να υπάρχει εκεί και ένα ξενοδοχείο που έχει θέμα το αυτοκίνητο. Σε 26 από τα συνολικά 153 δωμάτιά του, ενώ παράλληλα διοργανώνονται και εκδηλώσεις, τόσο για οπαδούς τους αυτοκινήτου, όσο και της μοτοσυκλέτας αλλά και των αεροπλάνων. Όπως για παράδειγμα επισκέψεις στα πολύ ενδιαφέροντα μουσεία των εταιρειών που έχουν σε κοντινή απόσταση της έδρας τους.

Ο διάκοσμος των ειδικών δωματίων του V8 Hotel, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις κατηγορίες μιας και το παρόν δίνει ο Σκαραβαίος, αλλά και το Wrangler, το πιο κλασικό των Jeep. Όσο για τις σουίτες μια από αυτές ονομάζεται V12 Τhe Μercedes Suite. Ίσως και με μια διάθεση νοσταλγίας. Όχι μόνο γιατί οι κινητήρες του είδους σιγά σιγά θα εκλείψουν αλλά και γιατί τα ηλεκτρικά μοντέλα που έρχονται δεν θα έχουν τέτοιους εμβληματικούς χαρακτηρισμούς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι σκέφτονται στην κυβέρνηση μετά το Lockdown της Μυκόνου;