ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα Airstream για το απόλυτο glamping

Ένα Airstream για το απόλυτο glamping

Το Glamping είναι μια νέα ταξιδιωτική τάση και το υπερπολυτελές Airstream Pottery Barn Special Edition είναι το κατάλληλο μέσο για την απόλυτη εμπειρία.

Του Γιάννη Σκουφή

Τι είναι το glamping; Κάτι σαν το κάμπινγκ αλλά με την διαφορά πως η διαβίωση είναι ιδιαίτερα πολυτελής, με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ που μπορεί να έχει ένας ταξιδιώτης. Και σε αντίθεση με το παραδοσιακό κάμπινγκ και τις απλές σκηνές με τα γκαζάκια, τα καταλύματα του Glamping θυμίζουν περισσότερο υπαίθριες σουίτες.

Σε αυτό το κοινό λοιπόν στοχεύει και η αμερικανική Airstream που κατασκευάζει τα πασίγνωστα, πανάκριβα και ιδιαίτερα δημοφιλή στις ΗΠΑ τροχόσπιτα. Πρόσφατα η εταιρία παρουσίασε τη Special Edition του μοντέλου της Pottery Barn, η οποία προσφέρει πρωτόγνωρο στιλ και άνεση που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο τροχόσπιτο.

Απέξω το Pottery Barn με το αλουμινένιο αμάξωμα θυμίζει ένα κλασικό Airstream. Ωστόσο, στο εσωτερικό υπάρχει ένας lounge χώρος σε λευκό που περιλαμβάνει ένα σετ από πολυθρόνες Indio, μία σύγχρονη κουζίνα με ανοξείδωτο νεροχύτη και πάγκο από ξύλο καρυδιάς, καθώς και ένα δρύινο τραπεζάκι.

Τα πάντα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ για ένα υπέροχο δείπνο στην φύση υπάρχει ένα τραπεζάκι εξωτερικού χώρου και ένα πλήρες κιτ με όλα τα αξεσουάρ και τα καρεκλάκια, καθώς και σερβίτσια της Mason.

Στο «υπνοδωμάτιο» υπάρχει ένα διπλό ή ένα queen size κρεβάτι με κλινοσκεπάσματα Pottery Barn Belgian Flax Linen, που συνδυάζεται με μικρά ξύλινα ντουλάπια περιμετρικά και ειδικά συρτάρια κάτω από το κρεβάτι. Όσο για το μπάνιο δεν γνωρίζουμε αν προσφέρει τζακούζι αλλά έχει όλες τις ανέσεις. Τουλάχιστον αυτές που περιμένει κανείς από ένα τροχόσπιτο η τιμή του οποίου από τις 123.000 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Η «μυστική» 12ωρη απολογία, ο αιφνιδιασμός και ο εγκλεισμός